ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Akciófigurák, Mesehősök

Mesehősök akciófigurák, Pókember, Batman, Superman és még sok más mesehős mindez egy helyen minden mennyiségben kínálatunkban óriási választékban kedvező áron. Rendeld meg számodra a legmenőbbet.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés
Termékek szűrése

Akciófigurák - Mesehősök

Az akciófigurák, egy műanyagból készült állítható és mozgatható mesebeli személyt formáznak meg. Ezek a figurák legtöbbször egy film, mese, videojáték főszereplői. Elsősorban fiú gyerekek részére készültek, de ma már lányok számára is elérhetőek, a kislányos mesék főszereplőit megtestesítve. Az akciófigurák és akcióbabák között az a különbség, hogy az akció babák külön ruházattal és felszereléssel is rendelkeznek, így kedvük szerint tudják őket öltöztetni és különböző funkciókkal felruházni a gyerekek. A fiúk körében igazán kedvelt képregényhősök a Batman és a Superman akciófigura. A lányok nagy kedvencei pedig a Pindúr Pandúr figurák, melyekből mind a 4 főszereplő elérhető a webáruházunkban. A fiúk nagy örömére a legnagyobb kedvenceik mindig egy megújuló történetet ábrázolva és újabb fegyverzettel, illetve szupererővel felszerelve kínáljuk a legnagyobb hősöket. A Póny játék webáruház lányok és fiúk részére egyaránt mindig a legújabb játékokat kínálja. A kínálatunk folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatni. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor nézzen körül nálunk és, amennyiben sikerült kiválasztani gyermeke számára a legmegfelelőbb játékot, akkor azt akár nálunk online meg is vásárolhatja.

Mindenki jól ismeri már a kisfiút , aki Ben 10 az egyik legismertebb rajzfilm a fiúk körében. Amerikából indult, a Cartoon Network Studios készítése által. A történet egy srácról szól, aki rendelkezik egy omnitrix órával, készülékkel. Ezzel az egyedi karórával lehetősége válik arra, hogy különféle idegenekké átalakuljon, átváltozzon. Ma már az igazi rajongók nagy boldogságára, nem csak rajzfilmként megtekinthető, hanem több sikeres film is készült a történetről. A figurák már műanyagból is kaphatóak, amik megtalálhatóak a játék webáruház kínálatában.

Ejtsünk pár szót a Tini Nindzsa teknőc figurákról is akik Amerika csatornáiban rejtőzködve várják, hogy elérkezzen az este, hogy végre előbújhassanak és elkezdjék üldözni a rosszfiúkat, zúzó bandáját. De ne szaladjunk ennyire előre , nézzük csak meg kik is ők valójában és honnan indul az igazi történetük. Igazából 1984-ben már kapható volt az újságosoknál az első példányban megjelent képregény, amiben  teknőcök mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendnek a srácok körében. A rajzfilm sorozat négy testvér teknősről szól, akik a csatornában laknak. Az eredeti sztori szerint a tini nindzsa teknőcök egy mérgező vegyi anyag hatására változtak át mutáns teknősökké, és véglegesen úgy is maradtak. Nevükön hívva Leonardo, Raphael, Donatello és Michelangelo minden erejükkel azon fáradoznak, hogy megvédjék a várost, a gonosztevőktől. A gyerekek igen nagy kíváncsisággal figyelik a négy teknőc kalandjait. Amennyiben az Ön gyermeke is szereti a négy bátor hőst, akkor a legjobb helyen jár, hiszen az oldalunkon nagyon sok Tini nindzsa teknőcős játékot talál. Nagy kínálattal várjuk a figurák terén, melyek 15 centiméter nagyságúak, a legújabb film alapján készültek és mindegyikük tagjai mozgatható. Minőségi műanyagból készültek, így kiválóan ellen állnak a mindennapokban rájuk mért terhelésnek, és igen hosszú életűek. Kiváló választás lehet gyermeke számára, legyen szó születésnapról vagy népnapról. A webshopunkból pár kattintás által könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket, mellyel garantáltan nagy sikert ér el. A gyerekek mellett, nagy sok felnőtt is rajong a zöld hősökért, így tökéletesek lehetnek gyűjtők számára is. A kínálatban megtalálható a teknősök búvóhelye is és a híres Tini Nindzsa Tank autó is, amit Donatello fejlesztett a tökélyre a filmben.

 

X