ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Gru - Minyonok

Fedezd fel a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékok széles választékát! Válassz interaktív játékokat a karakterek világából és kalauzold gyermekedet a fantasztikus kalandok világába!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Gru -Minyonok:

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok filmek hatalmas népszerűségnek örvendenek gyermekek és felnőttek körében egyaránt. Ezen a kategóriánkban a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok rajzfilmhősökkel kapcsolatos játékokat kínálunk, amelyek segítenek a gyermekeknek elmerülni ebben a fantasztikus világban, és új kalandokat átélni kedvenc karaktereikkel.

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékok széles választékával büszkélkedünk, amelyek között megtalálhatóak a legnépszerűbb karakterek, mint Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes, Kevin, Stuart és Bob. A játékok között megtalálhatóak a kreatív játékok, építőjátékok, szerepjátékok, társasjátékok, logikai játékok és sok más, így biztos lehet benne, hogy a gyermekének minden igényét kielégítjük.

A Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokat ajánljuk minden olyan szülőnek, aki szeretné meglepni gyermekét egy kreatív, ötletes és fejlesztő játékkal. A játékok segítenek a gyermekeknek fejleszteni kreativitásukat, képzelőerőjüket és finommotoros képességeiket. Továbbá, a játékok segítenek a gyermekeknek interaktív játékélményeket kialakítani, és javítják szociális készségeiket.

A termékleírásokban megtalálhatóak a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokkal kapcsolatos információk, az árak és a szállítási információk minden termék mellett ki vannak téve. Ha kérdése van a Gru: A titkos szolgálat és a Minyonok játékokkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, és csapatunk segít Önnek a választásban. Fedezze fel kínálatunkat, és válassza ki a legjobb ajándékot a gyermekének, hogy garantáltan felejthetetlen játékélményben lesz része.

Az animációs filmet 2010-ben mutatták be, melyben először találkozhatunk a sárga egysejtű kis organizmusokkal. Ők pedig nem mások, mint a Minyonok. A Minyonok legfőbb célja, hogy mindig a legbúsabb gazdát szolgálják. A történetük egészen az idők kezdetéig vezethetőek vissza, mikor még a T-Rexet és Napóleont szolgálták. Az animációs mesében nagyon izgalmas kalandokban vesznek részt, melyeknek mindig az a vége, hogy bajba keverednek. A Minyonok egyik percről a másikra az összes gyermek kedvencévé váltak. Ezért a honlapunkon rengeteg játékot és kiegészítőt találhatnak a legcukibb Minyonokkal díszítve. A 28 centiméteres plüss figuráink igen jó választásnak bizonyulnak a gyerkőcöknek részére. Megtalálható közöttük Dave, Jerry, John, Tim, Carl és Stuart minyon is. Továbbá kínálunk még nyomdaszetteket, DVD-ket, temperát, kulcstartót, szívószálas poharat is. Külön ajánlom figyelmébe a 3 és 6 darabos figura szetteket, melyben meglepetés szerűen találhatóak meg a Gru 3 mesében szereplő figurák. Amennyiben az Ön gyermeke is kedveli a dilis kis sárga figurákat, akkor a legjobb helyen jár, hiszen nálunk minden Minyonos. A webshopunkból, könnyedén megrendelheti a kiválasztott játékokat.

X