ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Jurassic World Dínók

Fedezd fel a Jurassic World játékok izgalmas világát és találkozz a dinoszauruszokkal! Kreatív és szórakoztató játékok, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és az ismereteket.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Jurassic World Dínók:

A Jurassic World játékokkal az izgalmas dinoszaurusz világába merülhetsz el, ahol a szórakozás és a kaland garantált! Fedezd fel az ismeretlen ősi időket, és ismerj meg különleges dínókat, amelyek igazi legendává váltak. A játékok változatosak, és lehetőséget adnak a dinók ápolására, megfigyelésére, valamint veszélyes kalandokra is.

A Jurassic World játékokat különösen ajánljuk azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kreatív és szórakoztató játékokat, valamint azoknak, akik szeretnek fantáziálni és elképzelni saját történeteket. A játékok fejlesztik a kreativitást és a problémamegoldó képességet, valamint lehetőséget adnak a dinók megismerésére és tanulásra.

A Jurassic World játékok minőségi anyagokból készültek, amelyek tartósak és biztonságosak. A játékok kiváló minőségű grafikával és széleskörű funkciókkal rendelkeznek, amelyek garantálják a maximális játékélményt minden korosztály számára. A játékokat ajánljuk minden olyan szülőnek, aki szeretné meglepni gyermekét egy izgalmas és kreatív játékkal.

A termékleírásokban megtalálhatóak a Jurassic World játékokkal kapcsolatos információk, az árak és a szállítási információk minden termék mellett ki vannak téve. Ha kérdése van a Jurassic World játékokkal kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Fedezd fel a Jurassic World játékok izgalmas világát még ma, és engedd, hogy a gyerekek átélhessék az ősi idők varázslatos világát!

A Jurassic World egy 2015 nyarán bemutatásra került tudományos-fantasztikus kalandfilm. Negyedik része a Jurassic Park filmsorozatnak. A filmet a 2001-ben bemutatott Jurassic Park III megjelenése óta, több mint egy évtizede tervezték. Kezdetben 2014. június 13-án akarták bemutatni, de a munkálatokat leállították ideiglenesen, mert nézeteltérés támadt az írók és a Universal Pictures között.

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

X