ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Pet Shop Kedvencek

Fedezd fel a Pet Shop kisállat játékok lenyűgöző világát! Vásárolj online webáruházunkban, és hozd el otthonodba a kedvenc állataidat!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Pet shop:

Fedezd fel a Pet Shop kisállat játékok széles választékát, és varázsold valóra kedvenced álmait! Többféle játék és kiegészítő közül választhatsz, hogy még több örömet okozz a kisállatodnak. Vásárolj online áruházunkban, és légy részese a legjobb vásárlási élménynek!

Az amerikai animációs sorozat, nagyon gyorsan a kislányok kedvencévé nőtte ki magát. A sorozat még 1995-ben indult el, melyben a szereplők apró állatkák. A sorozat a tini kislányok szereplése által hívják fel a figyelmet az állatok szeretetére és, hogy milyen szoros barátságok szövődhetnek az emberek és állatok között. Ezek az apró kis figurák könnyedén a tini kislányok legjobb barátaivá válhatnak. A kínálatunkban számtalan aranyosabbnál-aranyosabb figura megtalálható. Továbbá a webshopunkból megvásárolhatja a figurákhoz tartozó játékszetteket is, melyekkel még élvezetesebbé varázsolható a játék a gyermekek részére. A legtöbb figura 4 centiméteres, és nagyon kellemes tapintású. A kis figurák nagyon kellemes színekben kaphatóak, melyek a kislányok részére kiválóak. Egyes kis állatkák, hozzájuk illő kis házikóval is kaphatóak. Amennyiben szeretne örömet okozni gyermekének, akkor nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes ajándékot, legyen szó születésnapról, névnapról vagy bármilyen más alkalomról . A meglepetés csomagokban egy darab figura található, amely kibontása mindig nagy izgalommal tölti el a gyermekeket. A kollekció több mint 70 darab kis állatkát tartalmazz.

   

X