ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Playmobil Játékok

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Fedezd fel a Playmobil játékok széles választékát webáruházunkban! A minőségi és részletes játékokkal gyermekeid számos kalandban vehetnek részt, és képzeletüket szabadon szárnyalhatják. A Playmobil játékokkal a kicsik elmerülhetnek a különböző témájú játékok világában, ahol életre kelhetnek a kalandok és mesék. Fedezd fel a Playmobil játékokat, és vidd haza otthonodba az élményt!

A Playmobil játékok olyan kiváló minőségű, részletesen kidolgozott játékfigurák és kiegészítők, amelyekkel gyermekek különféle témák mentén játszhatnak. Legyen szó a vadnyugatról, a tengeri kalandokról, középkori várakról vagy modern városi életről, a Playmobil játékokkal az apróságok szabadon engedhetik fantáziájukat és kreativitásukat.

A különféle szettben található Playmobil figurák és kiegészítők lehetővé teszik, hogy a gyermekek valósághűen ábrázolják és élményként éljék meg a különböző helyzeteket. A készletek rendelkeznek olyan apró részletekkel is, mint például a tárgyak és járművek, amelyek segítik a játékosokat abban, hogy a játékuk még élethűbb legyen.

A Playmobil játékok szórakoztatóak és interaktívak, és segítik a gyermekek fejlődését a kreativitás és a problémamegoldás terén. A Playmobil játékokkal az apróságoknak lehetőségük van a különböző szerepeket átvenni, érzelmeket megjeleníteni és a valódi életben megtapasztalt helyzeteket ábrázolni.

Fedezd fel az élményt, amit a Playmobil játékok kínálnak, és támogasd a gyermekek kreativitását és szabad játékát otthonod kényelméből!

A Playmobil játékok rengeteg kreatív játékélményt kínálnak minden korosztály számára. Az ikonikus figura-készletek és játékok világa megnyitja a kapukat egy fantasztikus és izgalmas világba, ahol a gyerekek képzelete szabadon szárnyalhat. A Playmobil játékok magukban foglalják a való életbeli környezetet és a fantáziavilágot is, lehetővé téve, hogy a gyerekek új dolgokat tanuljanak és új élményeket szerezzenek. A Playmobil játékok széles választékát kínálják, beleértve a játékfigurákat, járműveket, épületeket, történelmi és fantázia témákat. A Playmobil játékokkal a gyerekek kreativitása és képzelőereje határtalan lehet.

2022. július 8-án Sanghajban megnyílt a világ első PLAYMOBIL Élményközpontja üzlettel. A PLAYMOBIL márka körül egyedülálló élmény várja a családokat, a rajongókat és a játékgyűjtőket minden korosztálytól, és lehetővé teszi számukra, hogy innovatív módon merüljenek el a kreatív játék világában. A sikeres nyitással a Playmobil Creative Play (Shanghai) Co., Ltd. értékesítési és marketing tevékenységét is erősíti. A Horst Brandstätter csoport ezzel tovább bővíti szerepvállalását a kínai piacon. 

A Playmobil játékok világa számos kalandra és szórakozásra ad lehetőséget a gyerekeknek. A játékok rendkívül részletgazdagok és sokféle témában elérhetők, így minden gyerek megtalálja a kedvencét. A különleges kialakítású játékfigurák és járművek a valódi élethelyzeteket elevenítik fel, és lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy elképzeljék magukat a játékvilágban. A Playmobil játékok emellett fejlesztik a kreativitást, az ügyességet és a problémamegoldó képességet is, hiszen a gyerekeknek sok kihívással kell szembenézniük a játék során. A Playmobil játékokkal minden napra kaland vár a gyerekek számára!

(Az előző kategória leírástól eltérően, itt a játékok sokféleségére, azok részletgazdagságára és a játékfejlesztő hatására helyeztük a hangsúlyt.)

A sanghaji PLAYMOBIL Experience Center messze túlmutat a tiszta zászlóshajó üzlet koncepcióján azáltal, hogy összekapcsolja a fizikai játékélményt és a digitális innovációkat. Ezen a "figitális utazáson" a gyerekek és a felnőttek sokféle ajánlatot használhatnak, például interaktív játékasztalokat, tervezőszoftvert, fotózásokat digitalizált PLAYMOBIL figurákkal, vagy részt vehetnek magával ragadó játékokban. Teljesen elmerülnek a PLAYMOBIL inspiráló világában, és megtapasztalják, hogy a fantáziadús szerepjáték hogyan serkenti a kreativitást és erősíti a személyes készségeket.

Az Élményközpont másik része az „Inclusion Café”, amely pihenésre invitálja a vendégeket. A kávézó különleges koncepciója a Horst Brandstätter Group ambiciózus fenntarthatósági céljait hangsúlyozza. A fogyatékkal élő munkavállalók itt találnak értékes munkát.

Playmobil Creative Play (Shanghai) Co., Ltd. már több mint 500 üzlettel dolgozik Kínában, és több mint 300 000 rajongóval áll kapcsolatban a közösségi médiában. Az inspiráló és kreatív játékok iránti növekvő kereslet miatt, amelyek elősegítik a gyermekek szociális készségeinek fejlesztését, Sanghajt választották a PLAYMOBIL Élményközpont ideális helyszínéül - mint vonzó célpontot a családok számára a város közepén.

X