ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Sam a Tűzoltó Játékok

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Sam a tűzoltó:

"Sam a tűzoltó" egy brit gyerekmese, melynek főszereplője egy bátor tűzoltó, Sam. A mese és a karakterek népszerűsége alapján több játék és játékfigura is megjelent a sorozat körül, melyekkel a gyerekek interaktívan ismerkedhetnek meg a tűzoltók fontos feladatával és a veszélyhelyzetek kezelésével. A játékok a mesebeli kalandokat és a tűzoltósággal kapcsolatos feladatokat jelenítik meg, miközben a játékosok fejleszthetik kreativitásukat és problémamegoldó készségeiket.

A mese még 1987-ben indult, mint bábfilm, később 2008-tól készült belőle animációs sorozat. A mese főhőse egy Sam nevű tűzoltó, aki bátran megment minden bajba kerülőt és tökéletesen végzi el a munkáját. Az újabb-újabb epizódok mindig egy kalandot mutat be, melyet Sam és csapata él át. Sam nagyon kedveli a tűzcsapokat, igazi barátként tekint rájuk. Sam a tűzoltó megmutatja a gyerekeknek, hogy a tűzoltók milyen fontos és hasznos munkát végeznek, és mennyi áldozatot hoznak az emberek megvédése érdekében. A mese hegyi baleseteket és barlangi túrákat is bemutat, melynek végül mindig szerencsés megmenekülés a vége. A gyerekek nagy kedvence ez a mese mivel, mindig izgalmakkal van teli és minden résznek van egy tanulsága, melyre a fel is hívja a gyerekek figyelmét. A kínálatunkban nagyon sok játékot talál, mellyel meglepheti gyermekét és élvezetesebbé varázsolhatja a játékot. A webshopunkban megvásárolható Sam figura és az Ő tűzoltóautója is. Külön szeretném felhívni a figyelmét a távirányítós tűzoltóautóra, amely magas minőségű műanyagból és fémből készül, hogy igazán hosszantartó életű legyen. Továbbá a kínálatunkban távirányítós quad is kapható, melynek segítségével a kis tűzoltó könnyedén cselekedhet.

Azok számára, akik a Sam a tűzoltó mese rajongói, és szeretnének kicsit közelebbről megismerkedni a tűzoltók és a város világával, a játékok számos lehetőséget nyújtanak erre. A gyerekek élvezhetik az izgalmas és kreatív játékot a kedvenc karaktereikkel, miközben tanulnak az életmentés és a biztonság témáiról. A Sam a tűzoltó játékok biztosítják az ideális lehetőséget, hogy a kicsik a való életben hasznosítható készségeket és tudást szerezzenek játszva és szórakozva.

A Sam a tűzoltó játékok a legtöbb fiatal rajongó számára nyújtanak órákig tartó szórakozást és szórakozást, miközben fejlesztik a kognitív és kreatív készségeket. A játékok a sorozat szereplőihez kapcsolódnak, és segítenek a gyermekeknek a tűzvédelem és a mentés témáiban való oktatásban. A tűzoltó Sam, aki bátor és segítőkész személyisége miatt sok rajongót szerzett, a gyerekek számára kedves és értékes karakter, aki fontos értékeket közvetít nekik. A Sam a tűzoltó játékok a rajongóknak szóló tökéletes ajándék, amely garantáltan elnyeri a gyerekek tetszését.

Tűzoltók:

 • Sam – Teljes nevén Samuel "Sam" Peyton-Jones. Ő a "hős szomszéd", Charlie bátyja és Bronwyn sógora. Ő az igazi tűzoltó, aki vészhelyzet esetén mindig segítséget nyújt mindazoknak, akik szorult helyzetbe kerülnek. Sam egyedül van, de szoros kapcsolatot tart fenn az unokaöccsével, Jamessel, és unokahúgával, Sarahval. Vale Road 3-ban él, közvetlenül Trevor Evans mellett. Sam szabadidejét leginkább az ő "feltaláló fészerében" tölti, ahol mindenféle dolgokat szerel össze, kezdve a burgonya kiszedőtől (ami egy régi kerékpár alkatrészeiből készült) egy gépig, amely képes helyettesíteni a városi zenekart. A jelmondata a "London tüzeire mondom!"
 • Elvis – Elvis Cridlington gyökeres ellentéte Sam-nek, mind képességeiben, mind viselkedésében. A jelmondata "Eszelős tűzlabdák!" (2008-tól napjainkig). Elvis arra törekszik, hogy egy rocksztár váljon belőle, emiatt gyakran álmodozik, ami miatt többször kerül bajba a Steele Parancsnok előtt. Arról is hírhedt, hogy a nagyon rossz szakács. Nevét a Elvis Presley-hez hasonló frizurájáról kaptam. Steele parancsnok mindig a vezetéknevén hívja.
 • Penny – Penny Morris sokáig a tűzoltóság egyetlen női tagja. Az eredeti sorozatban csak ritkán látogatott Körmöspálcásra, de az új sorozatban már főállásban dolgozik Samékkel. Penny ügyes szerelő. Az ötletei gyakran szokatlanok és ellentétes a férfi kollégáiéval, de legtöbbször kiderül, hogy mégis neki volt igaza. Penny gyakran megy kalandozni a városi gyerekekkel – Jamessel és Sarahval, Norman Price-al és Mandy Flooddal. Penny vegetáriánus.
 • Steele Parancsnok – Basil (vagy Norris) Steele a főnöke a körmöspálcási tűzoltóságnak. Nyugalmazott katonatiszt, aki ragaszkodik ahhoz, hogy az állomáson magas színvonalú higiénia és a hatékonyság uralkodjon. A jelmondata a régi sorozatban "Most, kinek van szüksége a tűzoltókra?" de az újabb sorozatban, hogy "Munkára fel emberek!", melyet végleg elhagytak a CGI sorozatban. Basil felesége Doris, az a szereplő aki nem jelenik meg a sorozatban, de akit Basil többször megemlít. Az keresztneve "Norris"-ra változik a "Nagy tűzvész Körmöspálcáson" című egész estés filmben.
 • Trevor – Trevor Evans egy indiai tartalékos tűzoltó, valamint a város buszsofőre. Szereteti a krikettet, fél a magasságtól, a kínosan üldözi a balszerencse, de ennek ellenére nagy odaadással segít másoknak (különösen Dilysnek). A 2005-ös és 2008-as sorozatban Trevor már nem tartalékos tűzoltó, de még mindig ő a buszsofőr, és a szikra továbbra is megvan közte és Dilys között.
 • Arnold – Arnold McKinley,mint újonc tűzoltó,A Vihar Hőse című egész estés filmben csatlakozik a csapathoz, társával Ellie Phillipssel együtt.Mindketten frissen végeztek a Newtown-i Tűzoltó Akadémián, osztályelsőkként.
 • Ellie – A színes bőrű Ellie Phillips Arnolddal együtt érkezik az állomásra, az állomás második női tűzoltójaként.
 • Tom – Tom Thomas a hegyimentő állomáson dolgozik, és ő vezeti a mentőhelikoptert is.
 • Ben – Ben Hooper a körmöspálcási vízimentő állomáson dolgozik, és Penny férje.
 • Boyce tűzoltóparancsnok Steele parancsnok főnöke, Newtownban dolgozik,olykor látogatóba jön, ellenőrizni a tűzoltókat.
 • Jerry Lee Cridlington – Elvis unokaöccse, első megjelenésekor Penny-t helyettesíti.

 

X