ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Thomas & Barátai Játékok

Fedezd fel a vidám világot a Thomas és barátai mozdonyok kategóriájában! Találd meg a legnépszerűbb mozgatható mozdonyokat, vonatokat és kiegészítőket a legjobb áron és minőségben!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Thomas:

Természetfeletti kalandok az Isle of Sodor-on, ahol a barátság az első! Üdvözöljük az Isle of Sodor-on, ahol a vidám mozdonyok életre kelnek a Thomas és barátai játékokban. Fedezd fel a kategóriánkban található széles választékot a Thomas és barátai játékokat, és keress olyan elemeket, melyekkel garantáltan jó élményt nyújthatsz gyermekeknek.

A Thomas barátai mozdonyok világa a gyermekeknek szól, de a szülők is szeretni fogják azokat a pozitív értékeket, amelyek miatt ezek a mozdonyok képviselnek, mint például a barátság, a közösségi szellem és az összetartás. Az Isle of Sodor minden kis kalandja pozitív üzenetekkel van tele, ami arra ösztönzik a gyermekeket, hogy tegyék a jót, és vigyázzanak egymásra.

A kategória kiváló és érdekes játékokkal áll rendelkezésre a gyerekeknek, és lehetővé teszi, hogy élvezze a Thomas és barátai univerzumának minden részletét. Az Isle of Sodor-on minden mozdonynak külön története van, és a gyermekeknek lehetősége van arra, hogy bepillantsanak a világukba, és jobban megértsék a karaktereket. A kategória számos terméket kínál minden korosztálynak, ideértve a mozgatható és interaktív mozdonyokat, vonatokat, pályákat, kiegészítőket, valamint puzzle-ket és kreatív játékokat is.

Azok a gyermekek, akik rajonganak Thomas és barátaiért, biztosan élvezni fogja a különböző kiegészítőket, mint például a pályákat, amelyek segítségével gyerekeknek kreatívan elképzelni és létrehozni saját történeteiket. A puzzle-k és a kreatív játékok pedig lehetőségek adnak a gyermekeknek arra, hogy fejlesszék kézügyességüket, kreativitásukat és gondolkodási képességüket.

A Thomas és mozdonyok kategóriája számos nagy névvel rendelkezik, többek között a Mattel, a Fisher-Price és az UNO, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minden termék eredeti és kiváló minőségű.

Angol televíziós sorozat, amely még 1984-ben indult. Thomas története már több mint 70éves, ugyanis 1945-ben íródott meg az első könyv, egy anglikán lelkész által melyben életre keltette a kis vonatot. A történetet a beszélő mozdonyokról a saját kisfia szórakoztatására találta ki, amely olyan nagy sikernek örvendett, hogy az író kénytelen volt folytatni a történetet. A mese Sodor szigetén játszódik, ahol Thomas és barátai élnek. Olyan nagy sikereket zsebed be a kis mozdony, mint minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb karaktere. Világszerte több mint 80 millió példányban adták ki a történetet. A gyerekek nagy kedvence rengeteg kiegészítőn és játékban köszön vissza. A kínálatunkban az összes kis mozdony megvásárolható, köztük a híres Thomas is. Minden kis szerelvény több méretben is kapható, de a fém és műanyag kombinációjából készül és 8-10 centiméter. A játék még izgalmasabbá tétele érdekében különböző sínpályák is beszerezhető. Külön ajánlom figyelmébe az izgalmak kedvelőinek a lavinaveszély pályát és a kék hegy rejtélye nagy pályát. A mozdonyok szettben és külön-külön is megvásárolható igény szerint. Lepje meg gyermekét egy újabb kis mozdonnyal, hogy mosolyt csaljon az arcára.

   

X