ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Tini Nindzsa

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Tini nindzsa figurák:

Mit is kell tudnunk a Tini nindzsa Teknőcökről? 

A Tini Ninja Teknőcök egy izgalmas akció-kaland sorozat, melynek főszereplői a népszerű hősök, akik a világot óvják a gonosz erőktől. A kategóriánkban számos Tini Ninja Teknőcök játékot találsz, hogy lehetővé tegye, hogy a gyermekeknek az akcióval teli világukba.

A Tini Ninja Teknőcök kalandjai mindig izgalmasak és szórakoztatóak, mindig olyan értékekre fókuszálnak, mint az önfeláldozás és a közösségi szellem. A kategóriában megtalálható játékok segítik a gyermekeknek a problémamegoldó képességüket, a kreatív gondolkodásukat és a kézügyességüket.

A Tini Ninja Teknőcök kategória széles választékával rendelkezik, amely magában foglalja a legjobb márkákat, mint például a Playmates és a Mega Bloks, valamint a legújabb és legnépszerűbb játékokat. A kategória kínálata magában foglalja a mozgatható játékokat, az interaktív figurakészleteket, az építőjátékokat és a puzzle-ket is.

A Tini Ninja Teknőcök kategória nem csak a rajongóknak szól, hanem minden olyan gyereknek, aki szereti az izgalmas kalandokat és a kreatív játékokat. A játékok kiváló minőségűek és biztonságosak, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a gyermekek szórakozásuk közben biztonságban vannak.

A Tini Ninja Teknőcök kategória kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan játékot szeretnének vásárolni, amely garantáltan örömet okoz a gyermekeknek, és hosszú ideig használható. Fedezd fel a kategóriánkban széles választékot, és ajándékozd meg a gyermekedet a Tini Ninja Teknőcök izgalmas világával!

Az 1984-ben megjelent képregény hősök mind máig nagy sikernek örvendnek a gyermekek körében. Az animációs sorozat négy számkivetett fivérről szól, akik a csatornában élnek. Az eredeti történet szerint a teknőcök egy vegyi anyag hatására változnak át, és örök életükre úgy maradnak. Leonardo, Raphael, Donatello és Michelangelo minden egyes részben azon fáradoznak, hogy megmentsék a várost, a gonosz erőktől. A gyerekek igen nagy rajongással követik a négy teknőc kalandjait. Amennyiben az Ön gyermeke is szereti a négy bátor hőst, akkor a legjobb helyen jár, hiszen az oldalunkon nagyon sok Tini nindzsa teknőcős játékot talál. Nagy kínálattal várjuk a figurák terén, melyek 15 centiméter nagyságúak, a legújabb film alapján készültek és mind mozgathatóak. Minőséges műanyagból készültek, így kiválóan ellen állnak a mindennapokban rájuk mért terhelésnek, és igen hosszú életűek. Kiváló választás lehet gyermeke számára, legyen szó születésnapról vagy népnapról. A webshopunkból pár kattintás által könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket, mellyel garantáltan nagy sikert ér el. A gyerekek mellett, nagy sok felnőtt is rajong a zöld hősökért, így tökéletesek lehetnek gyűjtők számára is.


>Peter Laird és Kevin Eastman Tini Nindzsa Teknőc karakterei alapján a forgatókönyvet Josh Appelbaum, André Nemec és Evan Daugherty írta. A népszerű sorozat alapján készült rendkívül látványos és izgalmas akcióvígjáték producere Michael Bay (Transformers), rendezője Jonathan Liebesman (A Titánok haragja).

A különféle változatokban az egyes szereplők más történeti háttérrel rendelkeznek.

Leonardo – A Teknőcök vezetője, bátor és higgadt harcos, a busido elkötelezett követője. Fegyvere két katana. Nevét Leonardo da Vinciről kapta.

Raffaello – A csapat rosszfiúja, forrófejű és sokszor meggondolatlan. Heves természete miatt gyakran megkérdőjelezi Leonardo vezetői pozícióját. Fegyvere egy pár szai. Nevét Raffaello Sanzioról kapta.

Donatello – A csapat lángelméjű tudósa, feltalálója és technikai zsenije. A harc helyett szívesebben használja az eszét a konfliktusok megoldására. Fegyvere egy bot. Nevét Donatelloról kapta.

Michelangelo – A csapat felelőtlen és kalandvágyó mókamestere, aki az egész napot csak szórakozással töltené. Fegyver egy pár nuncsaku. Nevét Michelangelo Buonarrotiról kapta.

Szecska mester – A Hős Teknősök nevelőapja és szenszeie, aki átváltozása előtt a nindzsucu egyik legnagyobb mestere Hamato Josi volt. Az eredeti történet szerint, mint a teknőcök ő is egy vegyi anyag hatására alakult át. Szecska mester Fenegyerek tanítójának, Sticknek a paródiája. Sok idők folyamán, egyszer aztán visszaváltozott végleg emberré, egy ellenszer segítségével, míg a teknőcök végleg emberméretű teknőcök maradtak.

April O’Neil – A Teknősök hű segítőtársa és barátja. Régiség kereskedő, az első rajzfilmben és mozifilmekben riporter.

Casey Jones Egy régi lelki sérelme miatt örök bosszút fogadott a Vörös Sárkányok ellen. Mindig hoki maszkban harcol, hogy ne ismerjék fel. Fegyvereként csöveket hoki baseball és golfütőket használ. Jó barátja a teknősöknek, különösen jó barátságban van Raffaellóval akivel rokon lelkek. Szerelmes April O’Neil-be.

Baxter Stocman Ő egy rendkívüli elmével megáldott tudós, aki egyben őrült is. A siker, a pénz, és a hírnév teljesen megváltoztatta. Oroku Sakinak kezdett el dolgozni, aki hatalmas vagyonokat ajánlott fel neki munkájáért. Bármilyen gépet képes megépíteni. Szerkezeteit főleg a Zúzóaljas terveinek megvalósításához készíti el. April az alkalmazottja volt, azonban kirúgta, mivel a lány túlságosan is kíváncsi volt és felfedezte titkait. A teknőcöket és barátaikat már többször is megpróbálta elpusztítani, de mindig kudarcot vallott. Oroku Saki pedig ezért keményen megbüntette. Számtalan alkalommal megcsonkította testét, azonban sosem halt meg, hála a zseniális elméjének.

Oroku Saki Zúzó Ő a Vörös sárkányok és a Fürge-láb harcosok, egy nindzsákból álló bűnbanda vezére. Ő gyilkolta meg Szecska mester mesterét Hamato Josit. Egy kegyetlen hazug álnok ember, aki bármit megtesz a célja érdekében. Számos ember dolgozik neki köztük Baxter Stocman aki már többször megpróbálta elárulni de nem sikerült neki és ezért Zúzó mindig megbüntette. 

 

X