ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Barbie-Játékok, Babázás

   

Barbie játék Baba  valódi  neve Barbara Millicent Roberts néven lett ismert. Az 1960-as években a Random House kiadott egy  regénysorozatot amiben szüleit George és Margaret Robertsnek hívják Willowsból, Wisconsin egy kitalált kis városából. Férje az 1961-ben megjelent Ken Fiú baba (Ken Carson).

Barbie nagyon szerette a háziállatokat eddig több mint 40 háziállat élvezte gondviselését és szeretetét. Szinte mindenféle volt köztük, kutya, macska, lovacska, Panda, egy oroszlán, és egy zebra. Többnyire Pink Járműveket, sportkocsikat szeretett birtokolni, imádott rózsaszínben mutatkozni Ezen felül van neki pilótaengedélye és vállalati repülőgépet is tud irányítani a levegőben, amellett, hogy sztyuárdesz is volt.

Barbie jövőjét változatosan szerették volna bemutatni , hogy bemutassák a nők sokféleségét szerepet a társadalmi életben. Ennek fényében készítettek űrhajós babát, autóversenyzős barbie-t , és még számtalan élethelyzetben megállta a helyét.

A Mattel Barbie-nak sok barátjának is felvette a szerepét, így a spanyol Teresát, a barna hajú Whitneyt. Barbie családjába tartoznak még a fiatal gyerekek tinédzserkorú Skipper,  ikrek, Stacy és Todd, valamint a legkisebb Shelly.

Barbie napjaink egyik legismertebb, legkeresettebb divatbabája. Gyártója a Mattel ; az 1959-ben alapított játék készítés a mai napig jelentős bevételét teszi ki . A megalapítója egy amerikai üzletasszonyt,Ruth Handlert (1916) tartják, akit egy német baba, a Bild Lilli ihletett meg.  Kérjük válassza ki az alábbi listából, hogy melyiket szeretné megtekinteni.Válogass több ezer Barbie baba és Baba közül, böngészve a kategóriák között. Minden gyermeknek van egy kedvenc mesehőse vagy figurája, amivel szeret játszani, itt biztos megtalálja. Webáruházunk azért van, hogy az Ön idejét és energiáját megspóroljuk , hogy azzal foglalkozhasson, amivel igazán szeretne. Hiszen ki szeret órákat sorban állni? Itt nagyon egyszerűen és könnyen megtalálhatod kedvenc Babádat, vagy játékfigurádat. Rendelje meg, és mi házhoz szállítjuk. Nincs más dolga mint hátradőlni, és kényelmesen rendelni. A Póny Játék Webáruház mindent elintéz Ön helyett. Nálunk mindig az aktuális újdonságok , Babrbie és mesehős jelen vannak. Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatnia webáruházunkba. 

 

subscribe
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj minden akcióról és újdonságról!
X
Ugrás az oldal tetejése