ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Babák és kiegészítők

Barbie, a legszebb és legcsinosabb lány talán a világon, a róla minázott babákat itt nálunk beszerezheted, rengeteg kiegészítőkkel, és még sok más baba is megtalálható kínálatunkban.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Barbie Játékok Babázás:

Ez a kategória igazán a kislányoknak készült, itt minden megtalálható ami egy kislány szívét bearanyozhatja, újszülött babáltól a Barbie babákig a teljes kínálatig. Számos kiegészítő babaruha, cipők, táskák, ruhák, kalapok és még sok-sok apróság. Barbie-t már rengeteg szerepben láthattuk, szinte a hétköznapi karakterekből már volt minden, tűzoltó, mentő vadász, sportoló, színésznő, lovagló, de még szuperhős is. Kínálatunkban még szerepelnek babaházak, autók, és plüssök is, amik színesítik a palettát.  Számos más márka is található még ebben a kategóriában pl. Sylvanian families az édes kis nyuszi család, a gyönyörű családi házikóban, amiben minden részletesen ki van dolgozva, az apró kis bútorokkal együtt, de ha ez nem volna elég, csak kapcsold fel a világítást a házban, és máris a szemed elé tárul, hogy a nyuszikon kívül laknak itt sünik és kiskutyák is, vagy borz és mókus család is, így élnek Ők itt békében együtt mint egy szép nagy család. A fiurák külön is megvásárolhatóak. De  van it még Jégvarázs és Cicciobello baba is,  vagy Monchhichi baba amivel már mi is játszottunk gyermekkorunkban.

 

Kérjük válassza ki az alábbi listából, hogy melyiket szeretné megtekintheti. Válogass több ezer Barbie baba és Baba közül, böngészve a kategóriák között. Minden gyermeknek van egy kedvenc mesehőse vagy figurája, amivel szeret játszani, itt biztos megtalálja. Webáruházunk azért van, hogy az Ön idejét és energiáját megspóroljuk , hogy azzal foglalkozhasson, amivel igazán szeretne. Hiszen ki szeret órákat sorban állni? Itt nagyon egyszerűen és könnyen megtalálhatod kedvenc Babádat, vagy játékfigurádat. Rendelje meg, és mi házhoz szállítjuk. Nincs más dolga mint hátradőlni, és kényelmesen rendelni. A Póny Játék Webáruház mindent elintéz Ön helyett. Nálunk mindig az aktuális újdonságok , Babrbie és mesehős jelen vannak. Kínálatunk folyamatosan bővül, ezért érdemes többször is visszalátogatnia webáruházunkba. 

Anne Geddes:

Anne Geddes neve mára már össze fórt a babákkal, ugyanis 30 éve készít fotókat az újszülött babákról. A babákat mindig egy különleges jelmezben és egy különleges háttér előtt fotózta. Mára már világhírűvé váltak a képei. Későbbiekben ebből születtek meg a szintén világhírű játék babák a legkisebbek részére. Ezek a babák mások, mint a többi játék baba, úgyis mind egy különleges jelmezben látható, egy különleges háttérrel, és igazán élethűek. A kislányok igazi rajongással fogadják ezeket a játékszereket. A kínálatunkban számos babát kínálunk, különleges jelmezekkel együtt. Amennyiben szeretné a gyermekét meglepni egy igazán különleges ajándékkal, akkor a legjobb helyen jár. Az Anne Geddes babák elérhetőek nálunk nagyon aranyos nyuszi, maci, katicabogár, sün, méhecske, pillangó és tündér jelmezben is. Ezek a babák átlagában mind 22 centiméteresek. Minden baba igazán élethű, és alvó pozícióban kapható. Amennyiben szeretné, hogy kislánya igazán örüljön, és szélest mosollyal fogadja az ajándékot, akár születésnapján vagy bármilyen más alkalomból, akkor ez a tökéletes ajándék. Amennyiben sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb babát, akkor webshopunkból pár kattintás által könnyedén megrendelheti.

Cicciobello:

A világon leghíresebb fiúbabáról beszélhetünk, amely olasz származású. Az olasz piac első számú terméke. A Cicciobello babák interaktív játékok, melyek nagyon jótékony hatással vannak a gyerekek fejlődésére. Ezek a babák igen nagyméretűek, kb. 46 centiméteresek. Nagyon szépen kidolgozott játékok, a gyerekek igazán nagy kedvence. A termék több funkcióval is rendelkezik, amely segít abban, hogy különleges kapcsolat alakuljon ki a gyermek és a baba között. Az izgalmasabb játék érdekében a baba törődésre és gondozásra szorul, mert könnyen megbetegedhet. A baba járni és menni is tud, ezeket a funkciókat tapssal működtethetjük. Nagyon jó minőségű műanyagból készül, amely nem tartalmazz káros anyagokat. A kicsiknek úgy kell foglalkozniuk a játék babával, mint egy igazi gyermekkel. Ha kipirosodik az arca, akkor sírás lesz a vége és a lázmérővel le kell ellenőriznünk, hogy van-e hőemelkedése. A lázmérőn található lámpa, ha zöldet világít, akkor minden rendben, de ha pirosat, akkor bizony Cicciobello elkapott valamilyen nyavalyát, melyet gyorsan kezelnünk kell. Megoldást sokszor egy szuri hozza el. Kiváló szórakozási lehetőségeket nyújt a Cicciobello a gyermekek számára.

 

X