ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Baby-Born-Termékek

Fedezd fel a Baby Born és csecsemő játék babák varázslatos világát Az élethű megjelenésű, interaktív játékok számtalan kiegészítővel rendelkeznek, mint például cumi, üveg, pelenka és táska, és lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy megtapasztalják a valóságos gondoskodás érzését.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Baby Born babák - a játék, ami élethűvé válik:

Fedezd fel a Baby Born babák világát, ahol a játék és a valóság egyesül. Az élethű megjelenésű, interaktív játékok biztosítják a kisgyermekek számára az élményt, amelyen keresztül megismerkedhetnek a babák gondozásának alapjaival. A Baby Born babák baba- és gyermekruhába öltöznek, és számtalan kiegészítővel rendelkeznek, mint például cumi, üveg, pelenka és táskák. Az interaktív funkciók segítségével a babák szájukat nyitják, sírnak és pisilnek, amelyeket a kisgyermekek élvezettel fedeznek fel és próbálnak ki. Válogass a különböző méretű, színű és stílusú Baby Born babák közül, és éld át a játék és a valóság összetalálkozásának varázsát. Rendeld meg most a Baby Born babákat, és hagyd, hogy a gyerekek felfedezzék a gondoskodás és az érzelmek világát!

A Baby Born termékek mára már az egész világon ismerté váltak. Minden kislány tudja, hogy mit jelent az, ez a márka név. A Baby Born termékek között számtalan kiegészítőt megtalálhatunk, melyekkel igazi élmény a babázás a kislányok számára. A Baby Born babák olyan interaktív játékok, melyek nyolc funkcióval rendelkeznek. A babák kék és rózsaszín ruhában is megvásárolhatóak, kezük és lábuk mozgatható. A babákat, ha lefektetjük, a szemük lecsukódik és álomba szenderülnek. Ébredés után, pont úgy, mint az igazi babák megéheznek és jöhet a bili vagy a pelenkacsere. A nap elteltével jöhet az esti fürdetés, melyet a baba egyenesen imádni fog. A babák átlagban 43 centiméteresek. A babák mellett a csomag tartalmaz még egy bilit, egy cumit, egy cumisüveget, egy tányért, egy kanalat, egy pelenkát, egy karkötőt és egy nyakláncot is. Amennyiben szeretné meglepni kislányát egy igazán remek ajándékkal, akkor a legjobb helyen jár. A webshopunkból könnyedén megrendelheti a kiválasztott babákat akár születésnapra vagy névnapra. A Baby Born babák igazán kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak, és teljesen olyan élményt biztosítanak, mintha egy elő babával kellene foglalkozni.

Fedezd fel a Baby Born és csecsemő játék babák széles választékát, amelyek az élethű megjelenésükkel és interaktív funkcióikkal biztosítják a gyermekek számára az élményt, amelyen keresztül megismerkedhetnek a babák gondozásának alapjaival. A Baby Born babák élethűen mozognak, sírnak, pisilnek és nyitják a szájukat, így garantáltan elvarázsolják a kisgyermekeket, és lehetővé teszik számukra, hogy megtapasztalják a valóságos gondoskodás érzését. A csecsemő játék babák pedig kifejezetten azoknak a kisgyermekeknek szólnak, akik éppen most ismerkednek meg a babák világával. Ezek az édes kis játékbabák baba- és gyermekruhába öltözve állnak rendelkezésre, és számos kiegészítővel rendelkeznek, amelyekkel a kisgyermekek játszhatnak és fejlődhetnek. Válogass a Baby Born és csecsemő játék babák között, és fedezd fel a gondoskodás és a játék varázslatos világát. Rendeld meg most a Baby Born és csecsemő játék babákat, és engedd meg a gyerekeknek, hogy megtapasztalják az élet apró örömeit!

X