ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Jégvarázs - Frozen

Fedezd fel a Jégvarázs babák és játékok varázslatos világát, és válaszd a legmegfelelőbbet a gyermekednek! Webáruházunk garantálja a minőségi és biztonságos játékélményt!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Frozen Jégvarázs :

Fedezd fel a Jégvarázs világát a babákkal és játékokkal

A Jégvarázs az egyik legnépszerűbb Disney animációs film, amelynek főszereplői Elsa és Anna hercegnők. A film óriási sikere inspirálta a játékgyártókat, hogy elkészítsék a Jégvarázs babákat és játékokat, amelyek a gyerekeknek lehetőséget adnak arra, hogy szerepjátékot játszanak és újra meg újra átéljék a film varázslatos világát.

A Jégvarázs babák és játékok széles választéka kapható a webáruházunkban, különböző méretekben és stílusokban. A Jégvarázs babák elkészítésekor a tervezők arra törekedtek, hogy minél jobban hasonlítsanak az eredeti film karaktereire, így a gyerekek még jobban beleélhetik magukat a Jégvarázs világába.

A Jégvarázs játékok a film különböző jeleneteit jelenítik meg, és segítenek a gyerekeknek a problémamegoldó és kreatív gondolkodás fejlesztésében. A Jégvarázs játékok lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy újra és újra megéljék a film izgalmas kalandjait.

Arendelle királyságában, a királyi család legidősebb lánya, Elza hercegnő, különleges hatalom birtokában van: képes jeget és havat varázsolni a tenyerével. Egy alkalommal, mikor a kishúgával, Annával játszik, csodás képessége súlyosan megsebesíti a testvérét, akit véletlenül a fején talál el a varázs. A király és a királyné az erdő mélyén élő, varázserejű trollokhoz viszik a kislányt felépülni. A trollok királya meg is gyógyítja Annát, mely során kitörli a kislány emlékezetét a nővére képességeiről, de figyelmezteti a szülőket, ha jégvarázs Anna szívét találja el, könnyen meg is halhatott volna. Elza a gondolattól rettegve, hogy az ereje újból ártani fog a húgának, ettől fogva elzárja és elszigeteli magát a külvilágtól, így Annától is. Évekkel később Anna és Elza szülei egy hajóútra mennek, melyben viharba kerülnek, és odavesznek a tengerben.

Három évvel a szülők halála után méltóságok özönlenek Arendelle-be a világ minden tájáról Elza nyár közepi, koronázási ünnepségére. Köztük van Bronzország hercege, aki az új királynő által akarja megszerezni Arendelle tehetős földi javait. Az ünnepség elérkeztével Elza egyre jobban fél, hogy képtelen lesz kordában tartani az erejét, Anna viszont alig várja az ünnepélyt, hogy új emberekkel ismerkedhessen meg. Az utcán sétálva találkozik a jóképű Hans herceggel a szomszédos királyságból, akivel azonnal szerelembe is esik. Az ünnepség során csodás időt töltenek el kettesben és végül Hans megkéri Anna kezét, aki igent mond. Elza azonban ellenzi az eljegyzést, és mikor a két testvér vitába száll egymással, Elza ereje elszabadul, a palota padlóját hirtelen hegyes jégdárdák borítják. A királyság lakói megrémülnek a látványtól, Bronzország hercege szörnynek nyilvánítja Elzát. A rémült Elza elmenekül a kastélyból, eközben minden felületet jég kezd beborítani, még a kikötő vize is befagy.

Anna vállalja, hogy helyrehozza a dolgokat, és elindul Elza után, a királyság irányítását Hansra bízza.

Elza felmenekül a magas hegyekbe, ahol úgy dönt, többé nem fog félelemben élni, és szabadjára engedi mágikus erejét, ami az egész királyságra fagyos telet hoz. Anna, Elza után kutatva a hegyekben találkozik Kristoffal, a hegylakó férfival, és rénszarvasával, Svennel, aki vállalja, hogy a lány kísérője és kalauza lesz a hegyvidékben. A páros rövidesen megismerkedik Olaffal, a beszélő hóemberrel, akit Elza varázsa hozott létre. Olaf, akárcsak Anna és Kristoff, vissza akarja hozni a nyarat Arendelle-be (nincs tisztában a tudattal, hogy hóember lévén a melegben elolvad) így elkíséri őket a magas hófödte hegyekbe, ahol Elza jégpalotája áll.

Anna Elza jégpalotájába érve informálja testvérét arról, hogy Arendelle-t elöntötte a tél, így arra kéri, térjen vissza a királyságba, hogy helyrehozza. De Elza visszakozik, mert nem tudja hogyan tegye meg, továbbá, még mindig retteg attól, hogy az erejével ártani fog az embereknek, legfőképp Annának. Elza egyre zaklatottabb lesz Anna jelenlététől, s végül az egyik jégvarázslata eltalálja a testvérét, közvetlenül a szívénél. Hogy megvédje a húgát a továbbiakban, Elza megteremti a Hóriást, egy hatalmas hószörnyet, hogy kidobja Annát és Kristoffot a jégpalotájából.

Kristoff rövidesen felfedezi, hogy Anna haja fehérré változik, így elviszi őt örökbefogadó családjához, a trollokhoz, hogy segítsenek rajta. A trollkirály szerint csak az „igaz szeretet” mentheti meg Annát, hogy feloldja megfagyasztott szívét. Kristoff mihamarabb igyekszik visszavinni őt a kastélyba, bízva abban, hogy egy igaz szerelmes csók Hans és Anna közt képes megmenteni őt.

Eközben Bronzország hercegének emberei és Hans megostromolják Elza jégpalotáját, legyőzik a Hóriást, a királynőt pedig fogságba ejtik. Abban bíznak, hogy Elza halála véget vet a fagyos télnek Arendelle-ben. Hans megpróbálja rávenni Elzát, hogy oldja fel a varázst, ő azonban még mindig nem tudja hogyan tegye. Kristoff visszaviszi Annát a kastélyba, ahol a szolgálókra bízza, akik rögvest Hans elé viszik. Hans azonban nem csókolja meg Annát, hanem felfedi valódi szándékát, hogy félreállítsa Elzát az útjából, és ő legyen Arendelle uralkodója. Annát egy szobába záratja, hogy megfagyjon, Elzát pedig ki akarja végeztetni, ő azonban, az ereje segítségével megszökik a börtönből.

Mivel Elza félelmei egyre nagyobbak, az ereje csak fokozódik, és szörnyű, pusztító hóvihar csap le a királyságra. Olaf minden erejével igyekszik Annát melegen tartani, hogy meg ne fagyjon. Ráébreszti Annát, hogy Kristoff az igaz szerelme, és minél hamarabb össze kell őket hoznia, hogy megcsókolják egymást. Kristoff is igyekszik visszaérni a palotába, mivel rájön, hogy szereti Annát. Hans rátalál Elzára, és azt hazudja neki, hogy Anna halott, mégpedig miatta. Elza bánata lecsitítja a hóvihart, ezt kihasználva Hans arra készül, hogy megölje őt a kardjával. Anna észreveszi ezt, és utolsó életerejével megmenti Elzát, ám közben jéggé fagy. Elzát mérhetetlen bánat tölti el húga halála miatt. Ám pillanatokon belül kiolvad a lány, mivel a nővére igaz szeretetének megnyilvánulása felolvasztotta őt a jégvarázsból.

Elza rájön, hogy a szeretet a kulcsa, hogy kordában tudja tartani az erejét. Ezen felismerés alapján felolvasztja a birodalmat a tél alól, és még Olafot is életben tartja, egy saját hófelhőt varázsol a feje fölé. Olaf vágya teljesül, mert megláthatta a nyarat. A történtek után Hans börtönbe kerül, Bronzország hercege pedig megszégyenülve, királyi egyezség nélkül tér vissza országába.

Kristoff és Anna végre megcsókolják egymást. Elza megígéri, hogy soha többé nem fog elzárkózva élni, ezzel helyreáll az Annával való kapcsolata is, és az egész királyság ünnepel.

X