ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Sylvanian Families

Fedezd fel a varázslatos Sylvanian Families játékokat, és ajándékozd meg a gyerekeidet egy igazán kreatív játékkal!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Sylvanian Families :

Ha szereted a kisállatokat és a játékokat, akkor a Sylvanian Families játékok biztosan elnyerik majd a tetszésedet. A különféle játékszettek, babák és kiegészítők széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszd a saját ízlésednek és érdeklődésednek megfelelő játékokat.

A Sylvanian Families játékok egy világmárka, amelyet a japán Epoch cég alapított 1985-ben. A játékcsaládok számos kisállatot tartalmaznak, beleértve a nyulakat, macskákat, kutyákat, sünöket, mókusokat és még sok más állatfajtát. Az egyedi, gyönyörűen kidolgozott játékokat azok a gyerekek szeretik, akik szeretik a kreatív játékokat és az izgalmas, élethű történeteket.

A Sylvanian Families játékok kiváló minősége és a részletgazdag kidolgozása lehetővé teszi, hogy a gyermekek valódi élményeket szerezzenek, miközben kreatívan játszanak. Az átgondolt kialakításokkal a játékok könnyen variálhatóak, így mindig új kalandokat élhetsz át kedvenc karaktereiddel.

Webáruházunkban minden Sylvanian Families játék megtalálható, amire szükséged van, hogy elkápráztasd a gyermekeidet ezzel a varázslatos játékkal. Az egyszerű és biztonságos vásárlási folyamatot biztosítjuk, így a vásárlás még kellemesebb élménnyé válik. Rendeld meg most a legjobb Sylvanian Families játékokat, és élvezd a kreatív játék élményét!

Kalandozz Sylvanian faluban, ahol mindig vidámság és béke fogad! Gyönyörködj a vörös tetős kis házakban és ismerd meg barátságos lakóit a nyuszi családot, a mókus családot, a sündisznó családot, a városi egér családot és a csíkos cica családot, akik egytől egyig a barátaid szeretnének lenni!

X