ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Bébijátékok

   
Segítünk a választásban, hogy gyermekednek megtaláljuk közösen a legjobb bébijátékokat, ami igazán hozzájárul a gyermeked fejlődéséhez és öröméhez.

Bébijátékok:

Áruházunkban számos márka megtalálható, többek között a a közismert  és Híres Fisher Price bébijátékok, amik meghatározó szerepet töltenek ki a játékpiacon, valamint nagyban hozzájárulnak  az újszülött és a totyogó babák fejlesztésében, számos kellék és hasznos baba kiegészítő megtalálható a Mattel márka neve alatt. Érdemes megemlítenünk egy nemrég piacratörő márkát is a Tomy bébijáték és a Clemmy puha építőkockákat is amik nagyon hasznosak tudnak lenni anyagukat tekintve, hiszen a babák a szájukba vehetik és rágókaként is funkcionálhatnak, amikor a kicsiknek éppen jön a foguk, talán így a játék öröme sem vész el a fogzási időszakban teljesen. Szülőknek mindig is nehéz feladatot jelent a minőségi játékok megtalálása a babák számára, de oldalunkon igyekszünk csak neves gyártók termékeit tartani, amik szigorúan bevizsgáltak, így a kicsiknek biztos nem lesz bajuk tőle. Megtalálható nálunk a Lamaze termékcsalád is, ami igazán híres a sokszínűségéről, szinte minden termékük sok színben gazdag jegyeiről felismerhetőek, megtalálható köztük a babacsörgő, puha plüssök, rágókás plüssök, nyálkendők, alvókák és még sok minden más.

A Bébi játékszer bármilyen olyan tárgy lehet, amelyet a baba játék során felhasználnak. A játékszereket általában a gyermekekkel és az állatok kölykeivel hozzák összefüggésbe. A játékszerekkel való játék általában több célt szolgál: az érzékszervek és készségek fejlesztésén túl felkészíti a gyermekeket társadalmi szerepeikre is. Manapság a legtöbb játékszert kifejezetten erre a célra tervezik és gyártják, de a játékba szinte bármilyen tárgyat be lehet vonni. Ennek egyik példája, amikor a gyerekek valamely háztartási eszközt vagy tárgyat megszereznek és azt felhasználják a játék során. Napjainkban a hagyományos, kézzelfogható játékszerek mellé felsorakoztak az új, interaktív digitális szórakoztatás kellékei, mint a video- és számítógépes játékok. A játékszerek egyedi csoportját képezik, amelyeket kizárólag gyűjtőknek vagy kiállítási célból készítenek.

A játékszerek eredete a történelem előtti időkbe nyúlik vissza: gyerekeket, állatokat, katonákat ábrázoló babákat, illetve a felnőttek által használt tárgyak, szerszámok kicsinyített változatait már a régi egyiptomi civilizációk maradványai között is megtalálták.

A játék és a játékszerek fontosságát az adja, hogy ezen keresztül tanulnak a gyerekek a körülöttük lévő világról, felfedezik saját identitásukat, fejlesztik a velük született készségeiket, megtanulják az ok-okozati viszonyokat, fejlesztik képzelőtehetségüket, felfedezik a másokhoz fűződő kapcsolatokat és azok kezelésének módját, általánosságban véve csupa olyan dolgot "gyakorolnak" általa, amelyre felnőttként is szükségük lesz. A felnőttek is játszanak és használnak játékszereket, legyen az pl. csoportos tevékenység, amely a társadalmi kötelékek kialakítását és megerősítését szolgálja, vagy magányos játék, amely szolgálhat kikapcsolódást, fiatalkorban megtanult viselkedésminták felelevenítését, elméjük és testük fejlesztését.

 

subscribe
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj minden akcióról és újdonságról!
X
Ugrás az oldal tetejése