ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Bébijátékok

Segítünk a választásban, hogy gyermekednek megtaláljuk közösen a legjobb bébijátékokat, ami igazán hozzájárul a gyermeked fejlődéséhez és öröméhez.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Bébijátékok:

Áruházunkban számos márka megtalálható, többek között a a közismert  és Híres Fisher Price bébijátékok, amik meghatározó szerepet töltenek ki a játékpiacon, valamint nagyban hozzájárulnak  az újszülött és a totyogó babák fejlesztésében, számos kellék és hasznos baba kiegészítő megtalálható a Mattel márka neve alatt. Érdemes megemlítenünk egy nemrég piacratörő márkát is a Tomy bébijáték és a Clemmy puha építőkockákat is amik nagyon hasznosak tudnak lenni anyagukat tekintve, hiszen a babák a szájukba vehetik és rágókaként is funkcionálhatnak, amikor a kicsiknek éppen jön a foguk, talán így a játék öröme sem vész el a fogzási időszakban teljesen. Szülőknek mindig is nehéz feladatot jelent a minőségi játékok megtalálása a babák számára, de oldalunkon igyekszünk csak neves gyártók termékeit tartani, amik szigorúan bevizsgáltak, így a kicsiknek biztos nem lesz bajuk tőle. Megtalálható nálunk a Lamaze termékcsalád is, ami igazán híres a sokszínűségéről, szinte minden termékük sok színben gazdag jegyeiről felismerhetőek, megtalálható köztük a babacsörgő, puha plüssök, rágókás plüssök, nyálkendők, alvókák és még sok minden más.

A Bébi játékszer bármilyen olyan tárgy lehet, amelyet a baba játék során felhasználnak. A játékszereket általában a gyermekekkel és az állatok kölykeivel hozzák összefüggésbe. A játékszerekkel való játék általában több célt szolgál: az érzékszervek és készségek fejlesztésén túl felkészíti a gyermekeket társadalmi szerepeikre is. Manapság a legtöbb játékszert kifejezetten erre a célra tervezik és gyártják, de a játékba szinte bármilyen tárgyat be lehet vonni. Ennek egyik példája, amikor a gyerekek valamely háztartási eszközt vagy tárgyat megszereznek és azt felhasználják a játék során. Napjainkban a hagyományos, kézzelfogható játékszerek mellé felsorakoztak az új, interaktív digitális szórakoztatás kellékei, mint a video- és számítógépes játékok. A játékszerek egyedi csoportját képezik, amelyeket kizárólag gyűjtőknek vagy kiállítási célból készítenek.

A játékszerek eredete a történelem előtti időkbe nyúlik vissza: gyerekeket, állatokat, katonákat ábrázoló babákat, illetve a felnőttek által használt tárgyak, szerszámok kicsinyített változatait már a régi egyiptomi civilizációk maradványai között is megtalálták.

A játék és a játékszerek fontosságát az adja, hogy ezen keresztül tanulnak a gyerekek a körülöttük lévő világról, felfedezik saját identitásukat, fejlesztik a velük született készségeiket, megtanulják az ok-okozati viszonyokat, fejlesztik képzelőtehetségüket, felfedezik a másokhoz fűződő kapcsolatokat és azok kezelésének módját, általánosságban véve csupa olyan dolgot "gyakorolnak" általa, amelyre felnőttként is szükségük lesz. A felnőttek is játszanak és használnak játékszereket, legyen az pl. csoportos tevékenység, amely a társadalmi kötelékek kialakítását és megerősítését szolgálja, vagy magányos játék, amely szolgálhat kikapcsolódást, fiatalkorban megtanult viselkedésminták felelevenítését, elméjük és testük fejlesztését.

Clemmy:

A Clemmy építőkockák a legkisebbek számára nyújtanak kiváló szórakozási lehetőséget. Ezek a kockák abban különböznek és számítanak különlegesnek, hogy olyan puha anyagból készülnek, hogy a babák ráléphetnek, ráülhetnek, nem okozz számukra fájdalmat. Nagyon jó tapintással rendelkeznek, és könnyedén egymásba illeszkednek. Továbbá fogzás idején még rágókaként is használhatják a babák. A játék abszolút biztonságos és sérülésmentes. A Clemmy építőkockák között megkülönböztethetünk különböző készleteket, melyek kifejezetten csak lányok, illetve csak fiúk részére készültek, mint pl. a kastélyos tároló. Ezek az építőkockák már egészen pici kortól engedélyezetten, ugyanis a szettek olyan elemeket nem tartalmaznak, melyeket a babák lenyelhetnek. Amennyiben Ön szeretne gyermeke számára egy teljesen biztonságos szórakozási lehetőséget, akkor ne habozzon rendelje meg most. A webshopunkban található termékek kisebb és nagyobb kiszerelésben is kaphatóak. Továbbá a némely modellek tartódobozban kaphatóak. Lepje meg gyermekét, és nem kell továbbá azon aggodalmaskodni, hogy olyant vesz a szája, amely ártalmas, vagy lenyelheti, vagy éppen rálép és megsérül a talpa. A Clemmy építőkockákkal biztonságos is a játék.

 

X