ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Lamaze

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Lamaze Bébijátékok:

Lamaze játékok, minden egyes darabja a Yale Egyetem együtt működésével készülnek. A cég küldetése, hogy a játékipar vezetése, újítása, fejlődése, olyan irányba terelődjön, hogy a minőségük, tervezésük és a gyártásuk is egészséges és erőszakmentes legyen. A Lamaze főleg bébi játékok készítésével foglalkozik, amely által már számos díjat és kitüntetést bezsebelt. A világon több mint 30 országban kaphatóak a termékeik. A babák a világgal kapcsolatos dolgok nagy részét a játékok és a játszás által sajátítják el. A Lamaze tükrös és bohókás játékain keresztül kezd részükről kibontakozni a világ és indulnak el a felfedező útra. A játékokat korcsoportokra osztják, melyeket szín jelöléssel különböztetnek meg, hogy mikor melyik játék ajánlott, a megfelelő fejlődés elérése érdekében. A játékok fő jellemzője, hogy minél sokoldalúbban legyenek, és a gyermek fejlődését követve mindig egy újabb funkcióját fedezheti fel. A kínálatunkban számos készségfejlesztő játék megtalálható, mellyel kiváló szórakozást nyújthatunk a gyermekünk részére. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy érdekes és egyben fejlesztő játékkal is, akkor a webshopunk által könnyedén megteheti.

Jelenleg a világ több mint 30 országában kaphatók a LAMAZE játékok. A legtöbb országban az első 3 cég között van, amelyek speciális babajátékokkal látják el az üzleteket. A LAMAZE a különleges babajátékok piacán első helyen áll Kanadában, Ausztráliában, Izraelben és Dániában. (Dániában minden megszületett gyermekre több, mint 1 eladott Lamaze játék jut.) A kisbabák a világról tanultak nagy részét játék során sajátítják el. „Kukucs”, tükrös és egyéb bohókás játékokon keresztül kezd kibontakozni személyiségük és a felfedezés csodálatos útja indul el. A Lamaze Csecsemő Fejlesztő Rendszer a kisbaba fejlődésének 3 kulcsfontosságú szakaszán vezeti Önt keresztül. Ezeket a szakaszokat színekkel és korcsoportokkal jelzik, hogy megkönnyítsék a gyermek fejlődési szintjének megfelelő szórakoztató játék kiválasztását. A három korcsoport olyan játékokat tartalmaz, amelyeket születéstől körülbelül 3 éves korig élvezhetnek a gyerekek. A korcsoportokat a vásárlás segítésére használják, nem pedig annak meghatározására, hogy a gyermek testi és értelmi fejlődése milyen ütemben haladjon. Továbbá a játékokat úgy fejlesztették ki, hogy sokoldalúak legyenek és minél tovább játszhasson velük a kisbaba. Ahogyan a gyermek nő, újabb és újabb módon játszik játékaival.


Emlékezzünk, hogy nincs két egyformán fejlődő kisbaba. Ha a gyermekre bízzuk a fejlődés ütemét, részt vehetünk a mulatságban és a sikerélmény okozta örömben, amelyet minden egyes mérföldkő elérése szerez babának és szülőnek egyaránt. 
X