Fur Balls: vajon kit rejt ez az édes kis szőrcsomó?

A Fur Balls állatkák sokkal többek, mint egyszerű, cuki plüssfigurák! Amikor hazaviszel egy ilyen kedves kis jószágot, mindössze a színét ismered, arról azonban fogalmad sincs, hogy egy édes kis kutyust, egy bájos cicát, netán egy ugribugri tapsifülest fogadtál-e örökbe.

A gyerkőcök imádják a meglepetéseket!

Az idei év slágere ez a meglepetés doboz, ami igazi álomjáték a gyerkőcök számára. Egy zsákbamacska típusú készlet, olyan, akár a Kinder tojás, csak attól jóval izgalmasabb és szórakoztatóbb, hosszabb időre leköti a kicsik figyelmét. Népszerűségét egyáltalán nem a véletlennek köszönheti: a gyerekek imádják a meglepetéseket, hiszen hajtja őket a kíváncsiság!

A csomag kibontásakor még csak egy kócos kis szőrcsomót tartunk a kezünkben, két furcsán fürkésző, csillogó szempárral. Ezután kezdődik az igazi varázslat! Akár a csemetével, közös elfoglaltságként is elvégezhetjük a fürdetést. Miután megszáradt, egy selymes, ragyogó szőrű cukiság válik belőle, aki csakis arra vár, hogy nálatok szerető otthonra leljen!

Tüneményes plüssfigura mókás kiegészítőkkel

Akkor sem ér véget a játék, miután fény derült az állatka kilétére! Adjatok neki nevet, melyet a szettben lévő nyakörvre rá is írhattok! A készletben található masni és fésű segítségével a gyerkőcök még tovább csinosíthatják kis kedvencüket. Szüksége is van a folyamatos törődésre, nehogy a bundája újra csomós, vagy kócos legyen!

A doboz akár újdonsült szőrös kis barátunk szállítására is tökéletesen alkalmas. A csomagolás egy kitölthető örökbefogadási dokumentumot is rejt, mely „hivatalosan” is jelzi, hogy Ő bizony már gazdára lelt. A kicsik egészen biztosan oda lesznek ezért a bűbájos, puha plüssért, akiről nap mint nap gondoskodhatnak, és akit szeretgethetnek.

A három színben elérhető Fur Balls minden kisgyermek szívét megdobogtatja. A játék megvásárlásával egy olyan hű társra tehetnek szert, akit az óvodába, vagy az iskolába magukkal vihetnek, de akár este, elalvás előtt is megnyugtató érzés odabújni ehhez a pihe-puha szőrcsomóhoz.

Cica, nyuszi, vagy kutyus?

Vajon Ti milyen állatkát fogtok megmenteni?