ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Kültéri Jétékok

Beltéri és kültéri játékok, játszóházak csúszdák, vagy legyen az egy labda, vagy egy ugrálókötél, itt minden egy helyen van a felettébb szórakozáshoz, ami csak kellhet egy kerti játékhoz.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Beltéri és Kültéri Játékok:

Mire gondoltunk mikor beltéri és kültéri játékok kategóriában gondolkodunk?

Többnyire azokról a játékokról van szó, amit kint és bent is játszhatunk egyaránt, ebben a kategóriában megtalálhatóak, az ugrálóvárak, a kerti játékok, homokozók, csúszdák , lábbal hajtható gyermek járművek, játszó sátrak, szóval minden ami egy felhőtlen szórakozáshoz kell. Érdemes megemlítenünk a kerti játszóházainkat, amik igen strapabíróak és színvilágát tekintve igen gazdagok. A kicsik imádják a méhecskés játszóházat, de sokan kedvelik az első házamat is, igazából mindegyik kiváló, de akár egy trambulint szeretnénk a kertben felállítani az sem akadály kínálatunkban megtalálható a trambulin védőhálós kivitel is, ami biztosítja a gyerekeket, hogy ugrálás közben ne essenek ki, így apuka és anyuka is élvezheti a kerti sütögetést a barátokkal nyugodtan. Ha ez nem volna elég, és valaki egy komplett szülinapi partit szeretne rendezni gyermekeinek, ahová a barátaikat is elhívnák, akkor itt vannak a felfújható ugrálóváraink, légvárak, ami elektromos befúvóval vannak ellátva, így a vár mindig stabilan áll.

Ugrálóvár

Kapható továbbá tollasütő, ping-pong labda, vagy homokozó készlet is , csúszda 2m-es csúszófelülettel. Nézzen szét kínálatunkban ha nyári felfrissülésre vágyik, mert a strandcikkekben sem szűkölködünk, legyen szó úszógumiról, felfújható gumicsónak, vagy gumimatrac, de még a kiegészítőket is tartjuk, mint pl. javító készlet vagy matracpumpa. Itt két márkát érdemes megemlítenünk az Intex és a Bestway az igazi veteránok, szinte már évtizedek óta gyártják megállás nélkül a strand játékokat. Ez a két márka meghatározó a magyarországi piacon, mi is azért tartjuk ezeket a termékeket, mert megbízható és jó minőségűek. Nézzen szét kínálatunkban és válogasson kedvére az egész családnak.

Bestway medence

X