ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Bob a Mester Játékok

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Bob mester

Az áruházunk kínálatában megtalálhatóak a Bob a mester játék figurái és játékai, melyek a népszerű Bob a mester rajzfilmsorozat karaktereit ábrázolják. A játékok eltérő korosztályoknak szólnak, és különböző játékélményt kínálnak. Az egyszerűbb játékok elsősorban a szórakozást és a kézügyesség fejlesztését célozzák meg, míg a bonyolultabb játékok kihívást jelentenek a nagyobb gyerekek számára.

A játék figurák mindegyike hűen tükrözi a Bob a mester rajzfilmsorozat karaktereit, és az építkezések világában játszódó történeteket idézik fel. A Bob, Wendy, Tömörfa és más karakterek közül mindenki megtalálja a kedvencét. A játékok között számos különböző típus található, melyeket az építési témára fókuszálva terveztek meg. A játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy kreatívan alkossanak, és épületeket hozzanak létre az általuk választott játékmódban.

A Bob a mester játék figurái és játékaihoz kapcsolódó információkat a termékleírásokban találhatják meg. Az árak és a szállítási információk minden termék mellett megtalálhatóak. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, mert kollégáink szívesen segítenek!

Ma már szinte az egész világon ismerté vált brit animációs sorozat, Bob a mester. Bob az ezermester kis rajzfilmfigura, a legkisebbek igazi nagy kedvence. Főként a fiúk rajonganak érte, de a lányok is igazán élvezik az újabbnál újabb történeteket. Az ezermester Bob nagyon ügyes, és bármit meg tud javítani. Egy-egy ilyen kihívás elvégzéséhez a kis barátait hívja segítségül. A barátai között megtaláljuk a Markost, Mukit és Roley gurit is. Amennyiben az Ön gyermeke is különleges rajongással van a kis sárga sisakos rajzfilm figura iránt, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Az oldalunkról könnyedén megrendelheti pár kattintás által a legszimpatikusabb játékokat. A kínálatunkban megtalálja a rajzfilm főhősét is, magát a Bob mestert és minden további tartozékát. A játékok különböző nagyságban megvásárolhatóak. Különösképpen ajánljuk figyelmébe a Bob mester nagy szerszámos dobozát, melyben minden kis mester megtalálja a legfontosabb eszközöket, ahhoz, hogy egy jót barkácsolhasson. A doboz tartalmazz egy csavarhúzót, egy körfűrészt, egy kalapácsot és hat darab építőelemet. Ezzel a szettel a bármely kis gyermek a nagy Bob mester bőrébe bújhat és minden javításra váró dolgot megszerelhet.

X