ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Batman Vs Superman Figurák

SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Batman Vs Superman Figurák:

18 hónappal Superman és Zod tábornok csatája után (melyben ezrek vesztették életüket), Superman egy megosztó figurává vált. Clark Kent, azaz Superman csatlakozott a Daily Planethez mint újságíró és romantikus kapcsolatba lépett a szintén ott dolgozó riporternővel, Lois Lane-nel. A milliárdos Bruce Wayne, aki már majdnem két évtizede harcol a bűn ellen denevérruhában, nagy fenyegetést lát Supermanben, miután Metropolisban több ismerőse is miatta halt meg. Miután Clark jobban megismeri Batman ténykedéseit, szintén fenyegetést lát a korlátozhatatlan önbíráskodóban.

Bruce megtudja, hogy a fegyverekkel kereskedő Anatoli Knyazev érintkezésbe került a LexCorp vezérigazgatójával, Lex Luthorral. Eközben Luthor megpróbálja meggyőzni Finch szenátort, hogy az általa talált kryptonitbólfegyvert készítsenek, mellyel kordában tudják tartani Superman erejét. Finch egyik alárendeltével azt is elintézi, hogy kísérletezhessen Zod tábornok testével. Luthor ezt meg is teszi, viszont a fegyverrel való ajánlatát Finch elutasítja.

Bruce elmegy egy Lex által rendezett megnyitóra, hogy ellopjon néhány adatot, ámde a titokzatos Diana hercegnő megelőzi őt, aki később visszajuttatja Bruce-nak az adatokat, mivel képtelen dekódolni azt. Miközben Bruce a batbarlangban dekódolja őket, elalszik és látomást lát maga előtt, melyben egy poszt-apokaliptikus világban Superman diktátorként uralkodik az emberek felett. Batman itt egy lázadó csapat vezetője, akiket Superman katonái levernek és Superman elé szállítják őket. A látomásból egy misztikus időutazó ébreszti fel, aki arra figyelmezteti őt, hogy Lane-nek kulcsfontosságú szerepe lesz a jövőben, és hogy meg kell találnia a "többieket". Bruce erre is azt hiszi, hogy álmodta. A kódolt adatokból megtudja, hogy Luthort nem csak a kryptonittal kísérletezik, a metahumánok (emberfeletti képességekkel rendelkező emberek) is foglalkoztatják. Közéjük tartozik a hercegnő is, aki egy halhatatlan amazonharcos. Ezt egy 1900-as évek elején készült fotó is igazolja, melyen ugyanúgy néz ki, mint napjainkban. Wayne figyelme a kryptonitra korlátozódik, melyet a tervei szerint ellop Luthortól, hogy legyőzhesse a sebezhetetlen Supermant.

Superman végre megjelenik a bizottság előtt, ámde mielőtt számon kérhetné Finch szenátor a tetteit, Lex felrobbantja az egész Capitoliumot. Az emberek úgy hiszik, hogy a robbantó az a személy volt, aki a metropolisi csatában elvesztette a lábait és Superman ellen munkálkodik azóta. Ez a személy is ott volt a bíróságon, így ő is meghalt. Azonban az emberek Supermant hibáztatják a történtekért, akinek röntgenlátása miatt látnia kellett volna a bombát. Superman bűntudata miatt önkéntes száműzetésbe vonul. Batman betör a Lexcorpba és ellopja a kryptonitot, Lex pedig Zod tábornok lezuhant űrhajójába megy be, hogy megértse az ottani technikát.

Luthor ezek után elrabolja Martha Kentet és megzsarolja Supermant, hogy végezzen Batmannel, különben megöli a nevelőanyját. Superman megpróbálja tisztázni Batmannnel az ügyét, de nem hallgatja meg és Supermannek meg kell küzdenie vele. A csatában Batman nyer, hála a kryptonit fegyvereinek. Mielőtt meg tudná ölni, Superman azt mondja: "Mentsd meg Martha-t!". Ekkor a kryptoni nevelőanyjára gondol, azonban Wayne saját, meghalt anyjára emlékszik. Ekkor megérkezik Lois Lane, aki elmondja Batmannek, hogy mi is történt. Batman, mikor megtudja, hogy Superman anyja is veszélyben van, segít neki és kiszabadítja Martha-t.

Superman elmegy Lexhez, aki feléleszti szörnyét, melyet Zod tábornok DNS-éből készített. Ámde megérkezik Wonder Woman és segít Batmannek és Supermannek legyőzni a szörnyet. Superman rájön, hogy a szörnynek is a kryptonit a gyenge pontja, így Batman kryptonit lándzsájával leszúrja, csakhogy a szörny halálakor egy csontkinövésével leszúrja az Acélembert, aki ennek következtében meghal.

Lex Luthort letartóztatják, Supermannek jelképes temetést tartanak Metropolisban, míg Smallville-ben eltemetik Clark Kentet, ahol Bruce, Diana, Martha és Lois is megjelenik. Martha ad Loisnak egy ajándékot, melyet Clark akart átadni neki. Egy eljegyzési gyűrűt. Bruce elmondja Dianának, hogy létre akar hozni egy szupererővel rendelkező egyénekből álló csapatot, hogy közösen védjék meg a bolygót. Mikor a ceremóniának vége, látható, amint Superman koporsóján lévő földdarabok lebegni kezdenek.

   

X