ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Építőjáték

Építőjátékok nagy választékban kicsiknek és nagyoknak egyaránt, Wader, Geomag, vagy Mega Bloks, itt minden megtalálható ami csak kell az építéshez a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Építőjátékok:

Az építőjátékok valamilyen formában szinte minden gyermek szobájában megtalálható. Talán a legrégebben és legtöbbünk által ismert építőjáték a fa építőkockák, a fakockák szinte már az ősidők óta kaphatóak, különböző színekben, natúr, vagy színes változatban. Valamikor a világhírű Lego gyár is a fajátékok gyártásával kezdte, építőkockákkal, amit később láthatunk, lecserélt műanyag építőkockákra, Lego kockákra, ez egy jó döntés volt, hiszen világhírű cég lett belőle, és nincs olyan ország, vagy nemzet, ahol ezt a terméket ne ismernék, vagy ne találkoztak volna vele, szinte minden gyermek szobájában megtalálható valamilyen formában.

A Lego mostanra már közel 100 éves és töretlen sikernek örvend. Nézzük meg milyen Lego kategóriák, márkák vannak forgalomban. Kezdjük az elsővel a Lego Duplo, ez a márka a legkisebbeknek készült, 0-5 éves korig. Nagyban elősegíti a kicsik finommotorikai mozgásának fejlődését, ez később nagyon hasznos lesz számukra. A következő a Creator, az úgymond haladó ismerkedő korosztály számára találták ki. A City lego úgymond egy régi klasszikus, talán az egyik leg régebbi Lego kategória, ezek az úgymond városi jelenetek, épületek és történetek lego kockába öntve. Többféle kiszerelésben megtalálhatóak a játék Webáruházban. Ezek után jön a legnagyobbak, vagy az örök ifjak kategóriája a Lego Technic, ami mérnöki pontosságnak köszönhetően az egyik legjobban kidolgozott Lego elemek, amikből igazán látványos dolgokat építhetünk. Építőjátékok kategóriában megtalálhaó még a Gravitrax építőjáték, ami viszonylag fiatal még a piacon, de igen nagy népszerűségnek örvend.

Ez a termék magában foglalja a tudományt a fizikát és az építőjátékot egyben. A tudományt és az innovatív építkezéseket kedvelő gyermekek számára fejlesztett építőjáték. A Gravitrax kínálatában vannak kisebb önálló szettek, amik külön is használhatóak, de egybe építve egy nagy egészet alkotnak. Van még a Gavitrax nagy kezdőkészlet vagy induló készlet néven ismert szett amiből már egész szép dolgokat építhetünk. Egy másik érdekes márkánk a Geomag ami hasonló az előzőhöz de mégis más ugyanis itt mágneses rudak és golyók segítségével tudunk látványos épületeket és alakzatokat, vagy akár geometriai formákat építeni. A geomag termékeknél is megtalálhatóak a kisebb és a nagyobb szettek, kinek melyik méretben szimpatikusabb. Építs te is látványos alakzatokat a geomaggal, vásárold meg a Játék Webáruházban.

A Kicsikre is gondoltunk, épp ezért itt a Mega Bloks építőjáték, ami gen gazdag színvilággal rendelkezik. Van közöttük fiús és kimondottan lányos kiszerelés is. A mega bloks a 0-5 éves korosztály számára lett inkább kifejlesztve, ezek is műanyag építőkockákból állnak és fejlesztik a gyerekek mozgáskoordinációját. A mega bloks tárolódobozokban, vagy zsákos tárolókba kiválóan elpakolhatjuk az építőkockákat, a játék után. A Formabeillesztő játékokkal és állatos formákkal segíti a termék a gyerekek figyelmét és kedvét is lekötni. A gyártó nagyon oda figyelt a minőségre, ne legyenek a kockák sorjásak, öntvény hibásak, vagy deformáltak. A mega bloks termékek kimondottan csak első osztályú alapanyagokból készültek. Meg kell hogy említsünk egy régi klasszikust is a Jáva építőt, ami egy magyar fejlesztés, magyar építőjáték, ami már a nyolcvanas évek végén elindult hazánkban a játékpiacon. Ki ne ismerné a kis színes csöveket amiből különböző autókat, épületeket, házikókat, vagy bútorokat lehet építeni. A Java 9 részből áll, de megtalálhatóak a nagyobb műanyag tárolós kivitelek is. Szinte minden igényt kielégít a termék választékában. Nem utolsó sorban nézzük meg a Wader Építőjátékokat, ami nem csak építőjátékká nőtte ki magát mostanára, hanem bizony megtaláljuk a homokozókat , a játék autókat munkagépeket, autó garázsokat, és tüske építőt is.

Wader kategóriákban már a tematikus szettek is megtalálhatóak, Rendőrség, Tűzoltó, Vagy mentős szettek is.

X