ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Fajáték

Fajátékok, fa építőkockák, fa Puzzle, vagy készségfejlesztő fajáték itt ebben a kategóriában minden megtalálható, amire csak szükség lehet a fajáték témakörben.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Fajátékok:

A gyermekek fejlesztését fontos hogy időben elkezdjük, hiszen a fejlesztések által kialakult képességeiket, felnőtt korukban hasznosítani tudják. A fajáték igazán alkalmas és megfelelő a gyermekek fejlesztésére, és a logikus gondolkodás támogatására. A pedagógusok és szakemberek is javasolják, hogy nem csak a megszokott idő töltő, lefoglaló termékekkel árasszuk el gyermekeink játszószobáját, hanem adjuk a kezükbe olyan termékeket is amiből, már korán profitálnak és fejlődhetnek. Talán a legrégebb óta piacon lévő gyermekjáték a fa építőjáték, vagy a fa puzzle. A fajátékok szinte minden játékkal foglalkozó cég kötelező terméke, hiszen a fajátékok, már a kicsi korban is nagyon hasznosak tudnak lenni a gyermekek számára. Fajátékok már kibővültek logikai játékokkal, puzzle építővel és kirakóval, és mesekockákkal, de lehet már kapni fa futóbiciklit, vagy fa játékkonyhát, tehát fából szinte minden játék elkészíthető, talán az egyik legnépszerűbb fajáték a színes vagy a natúr építőkocka. Nézzünk meg egy pár híres márkát kínálatunkban, itt van pl. az Eichhorn aki az egyik leg meghatározóbb márka a piacon. Az Eichhorn fa kisvasútak sínek, és kiegészítők számos kelléke található meg webáruházunkban. A következő Márka a Lena aki fa puzzl termékeket készít, nagyon színes és részletgazdag kidolgozással. Megtalálható a kínálatban a házi állatos, vadállatos, vagy kimondottan a kislányos fa puzzle is.  Melissa & Doug itt már nem csk fa puzzle, vagy formabeillesztők készülnek, hanem az apróséfeknek profi fából készült részletesen mérnöki precizitással elkészített játékkonyhák, vagy fából készült szeletelhető gyümölcsök, vagy ételek, de magtalálható még az evőeszközök és az edények is a Melissa & Doug kategóriában.

A fajátékok, minden óvoda úgymond kötelező kelléke. A fajátékok rendkívül strapabíróak, ezért, ha intézmények vásárolják ezeket a termékeket, biztosan nem lesz csalódás, hiszen itt a legfontosabb kritérium, talán a tartósság és a minőség. Amire érdemes még kitérnünk a fejlesztő és formavezető fajátékok, ezek oktató jelleggel készültek és a gyermekek finommotorikai képességük fejlesztésére. Készíts varázslatos ékszereket fa gyöngyökből! A kicsi Fa gyöngyfűző készlet dobozban négyzet, henger, csillag, pillangó és szív formájú színes gyöngyöket, valamint színes madzagokat tartalmaz, amikre fel lehet fűzni a gyöngyöket. A játék nem csak a kézügyességet fejleszti, de változatos, szemet gyönyörködtető ékszereket is lehet belőle készíteni. A kicsi Fa gyöngyfűző készlet dobozban csomagolási méretei: 15 x 12 x 5 cm. Gondod van a cipő bekötésével? Ez a játék segít! A cipőfűző fa ügyességi játékkal megtanulhatod hogyan kell a cipődet rendesen befűzni és bekötni! A cipőn négy pár lyukon kell befűznöd a cipőfűzőt, majd csak egy csomót és egy masnit kell kötnöd rá, és már kész is vagy! A cipőt sorosan és keresztezve is be tudod kötni, és gyakorolhatod a helyes cipőkötést! Méretek: 18 x 9 x 7 cm. A hinta gyakorta a kisgyerekek egyik kedvenc játéka, mivel a repülés érzését kelti bennük. A kisebb gyerekeknek az egyensúly érzék fejlődését segíti. A hintázó mozgás nem csak megnyugtatja a gyerekeket hanem a későbbi finom-motorikus mozgást fejleszti ami majd a rajzolás és írás tanulásnál jelentkezik. A hintát úgy kell használni, hogy miután beleültünk, lábunk (esetleg felsőtestünk) ritmikus előre-hátra mozgatásával hajtjuk. A natúr kivitel előnye, hogy nagyobbak a saját színviláguk és kedvenc figuráikkal feldíszíthetik hintáikat. A hinta védőráccsal együtt készült bükk fából.

Nézzen szét Játék Webáruházunk kínálatában, és válogasson kedvére számos fajáték közül.

   

X