ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Gyurmák

Népszerű gyurmák sokaságát találod meg webáruházunk kínálatában. Legyen az egy Play-Doh gyurma, vagy Kinetik Sand, egyik sem lesz csalódás, mind minőségi termékek.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

A gyurmák elsősorban fejlesztő és kreatív játékok, ami nagyban hozzájárul a gyermekek mozgáskoordináció fejlesztéséhez és a finommotorikai mozdulatok elsajátításához. Ezek később, amikor a gyermek már nagyobb lesz, nagyon nagy segítség lesz számukra, ha már egészen kicsi gyermek korban elsajátítják ezeket a mozdulatokat. Nagyon fontos a gyurma tapintása a minősége, az állaga. Vásárláskor fontos figyelembe venni, hogy a gyerekek kezébe kiváló minőségű terméket adjunk. Figyelembe kell vennünk a gyurmák színét is, amiben nagy segítségünkre lehet a Play-Doh gyurma, mert ebben a termékcsaládban a gyártó igen nagy választékot art a gyurmák színeiben, különböző témák szerint lettek összeválogatva a színek, süteményes gyurmákhoz a süti színek, édességkészítő, vagy fagylaltos gyurmákhoz a különböző fagyi színek, vagy pasztell színek is rendelkezésre állnak. Készítsetek színesebbnél - színesebb és látványos gyurma építményeket, lehet a sütemény , házikó, kisautó, vagy amit csak a fantáziád és a képzelőerőtök elbír, a gyurmázás mindig jó móka lesz az egész családnak. 

A gyurmák mostanra nagyon sokat változtak és fejlődtek, ahogy haladunk előre a korral és az innovációval. Mind anyagban puhaságban, és minőségben, de a színvilágban is a mai gyurmák sukkal változatosabbak gazdagabbak mint régen volt. Anno még a régi időkben csak natúr gyurmák léteztek, amivel játszhattak a gyerekek. Mostanra hála a nagy és neves játékgyártóknak , nagyon sok fajta gyurma közül válogathatunk a játékpiacon. Az egyik legnagyobb játékgyártó a Hasbro készíti és tervezi meg a Play-Doh néven ismert puha és színes kreatív gyurmákat. Szinte már minden országot bejárt a világon a play Doh Játék gyurma. Nézzünk meg egy párat a Webáruház kínálatában: Play-Doh Pálcikás és tölcséres fagyi, fogorvosos és, Süti készítős, ezek mind  a legkülönbözőbb színekben készültek, élénk színekkel, hogy még figyelem felkeltőbbek legyenek. Szinte már bele harapnánk, annyira élethű. De nézzünk meg egy másik terméket is pl.: a Spin Master által készített Kinetic Sand homok gyurmákat, ami olyan mint egy igazi homok első tapintásra, ami a forradalmian új és innovatív ebben a termékben, hogy tényleg hasonlít az igazi homokra, és nem szárad ki, ami nagyon hasznos dolog, hiszen később majd elő vehetjük és újra játszhatunk a termékekkel. A másik érdekes termék, ami nem is olyan régen tűnt fel a piacon, az a Hey Clay gyurma. Erről a gyurmáról annyit kell tudni, hogy egy telefonos applikáció is készült hozzá, amin keresztül a gyerekek egy útmutató segítségével, lépésről – lépésre végig követhetik egy videón az összerakási folyamatot. A kis videó részletesen bemutatja a gyerekeknek a technikai részét és segít a folyamatok végrehajtásában. Természetesen a itt a szülői segítségre is szükség lehet, hiszen a az applikáció letöltésében elkell a segítség. Nagyon fontos, hogy a szülő is részt vegyen a játékban, szükség van a közös játékra, a gyerekeknek nagyon fontos a szülőkkel együtt megélt játékélmény. Így sokkal egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik  a gyerekek számára a játék örömét. Webáruházunk kínálatában még számos gyártó termékeit is megtalálhatják a gyurmák kategóriában. Készítsetek hatalmas gyurma építményeket, és nézzetek szét kínálatunkban, válogassatok kedvetekre! 

Plastelino Gyurma:

Szeretnél egy saját házikót, ami úgy néz ki, mint ahogyan megálmodtad? Plastelino ezen készletében olyan formákat és sablonokat találhatsz, melyekkel csodásan feldíszíthetsz egy gyurma házat. A készletben található könnyen formálható gyurmákból más színeket is kikeverhetsz, hála a doboz hátoldalán található színkeverési útmutatónak. A szett tartalmaz műanyag vágóeszközt, és sablonformákat. A Plastelino gyurmák vanília illatúak. A játék 3 éves kortól ajánlott. 

A Plastelino 4 darabos gyurmakészletével akár sárkányokat, autókat vagy házikókat is készíthetsz. A szett 4 tégely különböző színű gyurmát tartalmaz. A készségeket és képzelőerőt fejlesztő gyurma játék.

X