ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 25000.-FT FELETTI RENDELÉSEKRE!

Interaktív Játékok

   
Interaktív játékok nagy választékban, beszélő, vagy mozgó állatok, vagy játékfigurák, tv-re köthető játékok, interaktív beszélő játéktáblák, térképek oktató játékok.

Interaktív Játékok:

Az Interaktív játékok alatt azt értjük, hogy a gyermekek interaktivitását más társaikkal gyerekekkel, kommunikációban, vagy egy eszközön keresztül hogyan hozzák létre. A különböző interaktív játék eszközök, termékek milyen arányban tudják egy olyan média környezetet alkotni, amiben a szereplők gyerekek tudnak egymással szinkron és aszinkron módon  beszélni és részt venni a közös információ folyamatában, a közös játékban.

Interaktív kategóriában szeretnénk megemlíteni pár olyan terméket, amiben a fent leírtaknak megfelelő módon, elősegíthetik a közös kommunikációt játék közben.  Az első ilyen termék csoportunk, az interaktív Toffee Póny, Vagy a Lucy Interaktív kutya. Ezek a termékek hangokat adnak ki, mozognak , vagy érzéseket fejeznek ki a gyerekek felé. A következő ilyen csoport a Tv-re köthető játékok, ezek már inkább a mi gyermekkorunkban is ismertebb termékek voltak, mint pl. a Nintendo, vagy a gameboy. Ezek a játékok, valamilyen módon egy képernyőn keresztül jelenítenek meg információkat a gyermek számára, és így kommunikálnak.  Interaktív játék kategóriába soroljuk még azokat a termékeinket, amivel közösen egyszerre többen is játszhatnak, ilyenek a Quiz játékaink, Barkóbák, vagy egy igaz hamis társasjáték, vagy egy felelsz vagy mersz interaktív játék. Ezek a termékek minden esetben társas játék központúak. Lényege, hogy több gyermek együtt egy közös játékban kommunikáljanak. Az interaktív játékokkülönböző színvilágban, hangot adó, vagy beszélő, többféle nyelven, oktató plüss, vagy jó minőségű anyagból készült játékok, amik akarva akaratlanul is de hozzájárulnak és fejlesztik a gyermek tapintását, kézmozdulatait a kommunikáció és kifejező készséget és a térlátást már egészen pár hónapos kortól kezdődően. A Kellemesen hangzó daljátékok és hangok, bizonyos típusai, különböző mondatokat, vagy más nyelvű kifejezéseket is használnak, ezzel is színesítve a játékokat. Nagyon sok társasjáték is interaktív kategóriába sorolható a Quiz jellegük miatt, ilyen pl.: Turbó Doki Társasjáték, Vagy a Kamu Detektor, vagy akár egy klasszikus Monopoly Társasjáték, amiben már elektromos bankkártya leolvasó is megtalálható, a játékoksok örömére. Interaktív játékok széles választéka megtalálható webáruházunkban, mint pl. a Lucy, Lola  interaktív kutya, vagy a mesemondó kutya, Fisher Price tanuló kutyus, de akár legyen az Tv-Játék, Vagy Nintendo. Nézzen szét áruházunk kínálatában, és válogasson kedvére, sok ezer termékünk közül.

 

subscribe
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj minden akcióról és újdonságról!
X
Ugrás az oldal tetejése