ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Interaktív Játékok

Interaktív játékok nagy választékban, beszélő, vagy mozgó állatok, vagy játékfigurák, tv-re köthető játékok, interaktív beszélő játéktáblák, térképek oktató játékok.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Interaktív Játékok:

Az Interaktív játékok alatt azt értjük, hogy a gyermekek interaktivitását más társaikkal gyerekekkel, kommunikációban, vagy egy eszközön keresztül hogyan hozzák létre. A különböző interaktív játék eszközök, termékek milyen arányban tudják egy olyan média környezetet alkotni, amiben a szereplők gyerekek tudnak egymással szinkron és aszinkron módon  beszélni és részt venni a közös információ folyamatában, a közös játékban.

Gondoskodj egy édes kis őzikédről! A Praline Őzike plüssel most interaktív lesz a játék! Őzikéd Praliné névre hallgat és sok törődésre van szüksége. Etesd meg kedvenc erdei bogyójával és figyeld meg, milyen vidáman falatozik belőlük. Kisállatod emellett lelkesen pislog, ha játszani szeretne veled, így mindig tudni fogod, mikor kezdődhetnek el az izgalmas kalandok! Ölelgesd kedvedre puha anyagból készült őzikédet és szenderülj álomba vele! Nem fogsz tudni ellenállni Praliné csillogó szemeinek és édes kis fülecskéinek. Az interaktív plüss szórakoztató módon fogja megtanítani számodra az álltartás fontos feladatait, miközben elképesztő játékélményben részesülhetsz. Simogasd kedvre új barátodat és mutasd be környezeted számára is cuki őzikédet!  Ölelni való cuki Yoyo, a mindig vidám pandamaciról! A Yoyo panda interaktív plüssfigura egy különleges pandamackó plüssállat, akit taníthatsz, és szerethetsz! Yoyo különleges érzékelővel készült, észreveszi, ha belépsz a szobába, és hangosan üdvözöl! Yoyo-t meg tudod itatni a cumisüvegből, kedvenc ételével, bambusszal is megkínálhatod, ha jóllakott, akkor szépen elalszik. Ha szeretnéd felébreszteni, csak csikizd meg a pocakját, Yoyo kinyitja a szemeit, és kuncogni kezd! Miközben eteted, vigyázz, mert néha még tüsszenteni is fog! Simogasd, ölelgesd a pihepuha plüssből készült pandamacit, ő hálás lesz a törődésért! 

Interaktív kategóriában szeretnénk megemlíteni pár olyan terméket, amiben a fent leírtaknak megfelelő módon, elősegíthetik a közös kommunikációt játék közben.  Az első ilyen termék csoportunk, az interaktív Toffee Póny, Vagy a Lucy Interaktív kutya. Ezek a termékek hangokat adnak ki, mozognak , vagy érzéseket fejeznek ki a gyerekek felé. A következő ilyen csoport a Tv-re köthető játékok, ezek már inkább a mi gyermekkorunkban is ismertebb termékek voltak, mint pl. a Nintendo, vagy a gameboy. Ezek a játékok, valamilyen módon egy képernyőn keresztül jelenítenek meg információkat a gyermek számára, és így kommunikálnak.  Interaktív játék kategóriába soroljuk még azokat a termékeinket, amivel közösen egyszerre többen is játszhatnak, ilyenek a Quiz játékaink, Barkóbák, vagy egy igaz hamis társasjáték, vagy egy felelsz vagy mersz interaktív játék. Ezek a termékek minden esetben társas játék központúak. Lényege, hogy több gyermek együtt egy közös játékban kommunikáljanak. Az interaktív játékokkülönböző színvilágban, hangot adó, vagy beszélő, többféle nyelven, oktató plüss, vagy jó minőségű anyagból készült játékok, amik akarva akaratlanul is de hozzájárulnak és fejlesztik a gyermek tapintását, kézmozdulatait a kommunikáció és kifejező készséget és a térlátást már egészen pár hónapos kortól kezdődően. A Kellemesen hangzó daljátékok és hangok, bizonyos típusai, különböző mondatokat, vagy más nyelvű kifejezéseket is használnak, ezzel is színesítve a játékokat. Nagyon sok társasjáték is interaktív kategóriába sorolható a Quiz jellegük miatt, ilyen pl.: Turbó Doki Társasjáték, Vagy a Kamu Detektor, vagy akár egy klasszikus Monopoly Társasjáték, amiben már elektromos bankkártya leolvasó is megtalálható, a játékoksok örömére. Interaktív játékok széles választéka megtalálható webáruházunkban, mint pl. a Lucy, Lola  interaktív kutya, vagy a mesemondó kutya, Fisher Price tanuló kutyus, de akár legyen az Tv-Játék, Vagy Nintendo. Nézzen szét áruházunk kínálatában, és válogasson kedvére, sok ezer termékünk közül.

 

X