ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Bruder Játékok

Fedezze fel a minőségi Bruder játékok széles választékát webshopunkban! Válogasson a darus, teher-, mentő-, tűzoltóautók, betonkeverők, markolók és sok más érdekes játék közül. Garantáltan élvezetes játékélmény a gyermekeknek és időtálló befektetés a szülőknek. Nézze meg most a kedvezményes Bruder játékokat!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

A Póny Játék Webáruház, két kiváló online áruház, ahol széles választékban találhatóak meg a Bruder termékek. A Bruder játékok igazi népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében, és a kategóriákban található termékek között mindenki megtalálhatja a kedvencét.

A Bruder játékok között különösen népszerűek a Bruder John Deere modellek, melyek a valósághű részleteikkel és minőségükkel kiemelkednek a többi játék közül. A Bruder John Deere traktorok és mezőgazdasági gépek hűen tükrözik a valóságban használt eszközöket, így a gyerekek nagyszerűen átélhetik a gazdálkodás élményét.

A Bruder Scania teherautók is nagy sikert aratnak a gyerekek körében. Ezek a modellek a valódi Scania teherautók részleteit tükrözik, és kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Bruder 02582 modell különösen figyelemreméltó, hiszen valósághű kialakításával és mozgatható részeivel nagyszerű játékélményt nyújt.

A Bruder DHL szállítmányozási járművek és kiegészítők rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A DHL logójával ellátott teherautók és kisbuszok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy elképzeljék magukat a valós szállítmányozási folyamatban. A Bruder DHL járművek garantáltan izgalmas játékélményt nyújtanak.

A Fendt Bruder traktorok is a Bruder kínálat népszerű részét képezik. Ezek a traktorok a valós Fendt traktorok részleteit és jellegzetességeit hűen tükrözik. A Bruder Scania teherautókhoz hasonlóan a Fendt Bruder traktorok is kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú távon szolgálják a játék örömét.

A Bruder Mercedes modellek valósághűvé teszik a játékot. Ezek a modellek kiváló minőségűek és részletgazdagok, így valódi Mercedes járműveket idéznek fel. A Bruder Mercedes teherautók és tűzoltóautók kiváló választások a gyerekek számára, akik szeretnének a valódi járművek világában játszani 

és felfedezni.

A Claas Bruder mezőgazdasági gépek szintén népszerűek a Bruder kategóriában. Ezek a modellek hűen tükrözik a valós Claas gépek részleteit és funkcióit. A Bruder Claas kombájnok, traktorok és takarmányborítók remek lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy átéljék a mezőgazdasági munka izgalmát és kihívásait.

A Bruder Bobcat építőgépek valósághű modellezésükkel és mozgatható részeikkel nagyszerű játékélményt nyújtanak. A gyerekek élvezettel irányíthatják a Bruder Bobcat kotrógépeket, rakodókat és emelőket, és építőmunkásokként tapasztalhatják meg a munkavégzés élményét.

A Bruder MAN TGA teherautók sokoldalúak és megbízhatóak. Ezek a modellek valósághű részleteikkel és strapabíró kialakításukkal kiemelkednek a többi játék közül. A Bruder MAN TGA teherautók szállítmányozási és építőipari feladatokhoz egyaránt ideálisak, és hosszú órákon át tartó játékélményt biztosítanak.

A Bruder kukásautóval a gyerekek a valóságban is látott munkafolyamatokat játszhatják el. A Bruder kukásautó részletei és funkcionalitása megegyezik a valós járművekével, így a gyerekek valósághűen tapasztalhatják meg a hulladékgyűjtés folyamatát.

A Bruder Liebherr építőgépek precíziójukkal és minőségükkel kitűnnek a többi játékból. Ezek a modellek a valóságban használt Liebherr gépek legapróbb részleteit is visszaadják, és mozgatható funkciókkal rendelkeznek. A Bruder Liebherr markolók és kotrógépek a gyerekek építési és földmunkás játékaihoz ideális választások.

A Bruder Joskin mezőgazdasági gépek praktikusak és sokoldalúak. Ezek a modellek a valóságban használt Joskin gépek részleteit és jellemzőit tükrözik, és kiváló minőségűek. A Bruder Joskin trágyaszórók és pótkocsik valósághű játékélményt nyújtanak a gyerekeknek, és lehetővé teszik a mezőgazdasági munkák eljátszását.

A DHL Bruder járművek a szállítás világába kalauzoljnak el. A DHL logójával ellátott Bruder teherautók, kisbuszok és futárdobozok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy elképzeljék magukat a valós szállítási folyamat résztvevőiként. A Bruder DHL járművek részletes kidolgozásukkal és mozgatható részeikkel valódi élményt nyújtanak a játék során.

A Bruder tűzoltóautók izgalmas és akcióban gazdag játékélményt nyújtanak. Ezek a modellek valósághűen ábrázolják a tűzoltóautókat, és számos mozgatható részlettel rendelkeznek, mint például létrák és vízpermetezők. A Bruder tűzoltóautók segítségével a gyerekek bepillantást nyerhetnek a tűzoltók nemes és izgalmas munkájába.

A Bruder 03015 modell, vagy más néven "kis traktor", kompakt méretével és könnyen kezelhető kialakításával ideális választás a kisebb gyerekek számára. Ez a Bruder traktor kiváló minőségű és strapabíró, és a gyerekek számára sokféle játékélményt kínál a gazdasági tevékenységek eljátszásával.

A Bruder Mini járművek, mint például az autók, terepjárók és motorok, kicsinyített változatai a valós járműveknek. Ezek a modellek kompakt méretűek, könnyen kezelhetőek és mobilak, így ideálisak a gyerekek kreatív játékélményének kiegészítésére.

A Bruder Volvo A60H dömperautó egy igazi óriás a Bruder kínálatában. Ez a modell hűen tükrözi a valós Volvo dömperautó jellegzetességeit és részleteit. A mozgatható hátsó kipufogóval, teherbíró láncokkal és nagy teljesítménnyel rendelkezik, így a gyerekek lenyűgöző építőmunkákat hozhatnak létre a játék során.

A Bruder betonkeverő gépek segítségével a gyerekek valódi építőipari folyamatokat játszhatnak el. Ezek a modellek részletgazdagok, és valósághűen működő betonkeverőt tartalmaznak. A Bruder betonkeverő gépek garantáltan fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét.

X