ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Kreatív Játékok

Kreatív játékok széles választékban megtalálhatóak kínálatunkban. Legyen az fiús vagy lányos , itt minden kreatív játék egy helyen van.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Kreatív Játékok

A kreatív játékok kategóriába nagyon sok terméket sorolhatunk. Ide tartoznak főként azok a termékek amik a gyermekek kreatív gondolkodását, beszéd, és mozgás koordinációit is fejlesztik. A kreatív játékokkal a tanulást és az ezáltal szerzett élményeket is adhatunk gyermekeinknek. A kreatív  termékekkel össze tudjuk kapcsolni a tanulást, így a hasznost a kellemessel.  A kreatív termékekkel a gyermek a az érzéseit , gondolkodását, produktivitását, érzéseit is kifejezheti, játék közben.  Webáruházunkban számos kreatív játékot találunk meg, nézzünk meg ezek közül párat , ami ide sorolható. Az első ilyen termékünk, amit érdemes megemlíteni az a Quercetti Színes pötyi készlet-kacsa 100 db-os készlet, ez egy igazán színes és érdekes játékra hívunk most meg Téged. Ezzel a kiváló hordozható szettel garantáltan nem lesz unalmas a játék, sőt utazás során is magaddal tudod vinni a színes kis pötyijeidet. A szettben minden eszköz megtalálható amely az alkotáshoz nélkülözhetetlen. A munka felületként használható műanyag táblát amely alá behelyezve a sablont, csak követned kell a mintákat, ugyanis megmutatják neked hová milyen színű pötyit kell tenned. Viszont, ha a saját ötleteid szeretnéd megalkotni azt is bátran megteheted, csak a képzeleted szab határt annak milyen képeket alkotsz meg a színes kis pötyik segítségével. Ide sorolhatjuk még a Crayola Metál festék 6 db-os készlet mivel káprázatos alkotásnak és a lenyűgöző csillogásnak adhatunk utat! A Crayola legújabb festékkészlet, melyben hat különböző színű és fémes hatású metálfesték van.

Mindegyik festék ruhából kimosható és a különböző felületekről lemosható. A 6 db-os készlet színei: narancssárga, zöld, lila, piros, sárga és kék. Folytatjuk a sort az Aqua Beads gyöngyökkel , ami egy olyan elven alapul, hogy vízzel kell lepermetezni a gyöngyöket, amikből különböző formákat állítottunk össze egy sablonon, majd a víz hatására összetapadnak a gyöngyök, és különböző dekorációs elemeket készíthetünk, vagy használhatjuk a szoba díszeként is. Ilyen pl. a Aquabeads csillogó hintó szett: amivel megalkothatod a saját és egyedi tündérmesébe illő csillogó hintódat a bámulatos Aquabeads gyöngyök használatával! A hintó igazi forgó kerekekkel van felszerelve, csatlakoztatni tudod a lovacskához, és azonnal indulhatsz előre. Ebben a szettben is mindent megtalálsz amire csak szűkséged lehet, hogy elképesztő alkotások szülessenek meg. Kiváló minőségének köszönhetően minden kisgyermek odáig lesz ezért a fantasztikus szettért.

A következő termékünk ami nagyon népszerű  kreatív kategóriában az a divat és a tetoválás, ami inkább a kislány közönséget érdekli jobban, ezzel a készlettel különféle tetkókat köröm tetoválásokat , csillámokat tudnak készíteni, ilyen pl. a Cra-Z-Art Divat köröm és tetováló stúdió: Ha csillám tetoválásra vagy épp csodaszép körmöket szeretnél magadnak, akkor ebben a készletben minden adott, hogy a kedvedre díszítsd fel a kezed! Ez a köröm és tetováló stúdió egy szépségkészlet, amivel színessé teheted körmeid, és egyedi csodaszép tetkókat is alkothatsz. Egy készségfejlesztő fajáték, ami sokoldalúan fejleszti a kicsik gondolkodását, szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, és ráadásul gyönyörűen kidolgozott, természetes anyagból készült.
A Melissa & Doug matatófala reteszek és zárak széles választékával hívja felfedezésre a kicsiket. Az ajtók mögött ráadásul színes állatok várnak a gyerekekre, akikkel még a számolást is gyakorolhatják.
A matatófalak nem véletlenül váltak az utóbbi években az egyik legnépszerűbb szülinapi ajándékká, a legkisebbeknek is. Ez a változat az összetett zárszerkezetek és a számolásra való invitálás révén már inkább a nagyobbaknak való, 3 éves kor felett ajánljuk. Ideális ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt.
Szereljétek a falra a lakás olyan pontján, ahol szeret időzni a gyermek (mint pl. a konyhában anya közelében), és jól jön ha valami önálló tevékenységre csábítja! De az asztalra vagy a földre fektetve is remekül lehet vele játszani.

 

X