ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Melissa & Doug - Jolly segítők

Cikkszám: 9086
Normál kiszállítás:
szeptember 25 - szeptember 28
8 840Ft
Termékleírás

Melissa & Doug - Jolly segítők:

Minőség: 1 osztály

Ajánlott: 3 éves kortól

Ez a négydarabos bábkészlet megkönnyíti a gyermekek és a szülő számára a közös szerepjátékot! Négy kesztyűbáb lesz segítségedre egy összetettebb jelenet eljátszására, de akár külön is használhatóak egy egyszerűbb bábjátékhoz. Bármelyiket választjátok is, ezek nagyszerűek a motoros készségek, a kéz-szem koordináció, a kommunikációs készségek, az önbizalom, a szülő-gyermek kötődés fejlesztésére és még sok minden másra is! A bábok világos mintájú, mosható anyagból készültek, és nagyon tartósra tervezték. Ezek a puha és édes kis kesztyűbábok minden bizonnyal jó szórakozást fognak nyújtani az elkövetkező években. A Melissa & Doug „Jolly Segítők” kesztyűbábok között van rendőr, tűzoltó, építőmunkás és egy orvos báb is.

Részletek:
- Négy puha kesztyűbáb egy-egy "vészhelyzeti és építkezési" témában: rendőr, tűzoltó, építőmunkás és orvos
- A kesztyűbáb mérete tökéletes a gyerekek és a legtöbb felnőtt számára
- A puha, kitömött plüss bábok ölelésre csábítanak
- Mosható az anyaguk
- Nagyszerű a motoros készségek, a kéz-szem koordináció, a kommunikációs készség, az önbizalom fejlesztésére és a szülő-gyermek kötődés szempontjából

A játék számtalan formája:
- Segíts a gyermeknek az egyes bábok foglalkozásainak beazonosításában. Segíts a gyermeknek, hogy nevet adjon minden bábnak.
- Segíts a gyermeknek leírni a bábok ruháinak egyes részleteit, és kérdezd meg, hogy az egyes szerszámok vagy tartozékok hogyan lehetnek hasznosak a munkájukban.
- A bábok segítségével tegyél fel kérdéseket a gyermeknek és hagyd, hogy a gyermek is fel tudjon tenni kérdéseket. Például a bábok megkérdezhetik a gyermeket, hogy milyen érzés gyereknek lenni, vagy megkérdezhetik a kedvenc ételeiket, játékaikat vagy legjobb barátaikat.
- Húzd fel az egyik bábot a saját kezedre, a másikat pedig a gyermek kezére. A saját bábod segítségével tegyél fel kérdéseket a gyermek bábjának. Például: "Szeretem az építésről szóló könyveket. Te mit szeretsz olvasni?”
- A bábok segítségével játssz el egy jelenetet a gyermekednek. Előfordulhat például, hogy a tűzoltó és az orvos felkészülnek egy vészhelyzetre: beszélj arról, hogy milyen eszközökre van szükségük, miben tudnak segítségre lenni, és hogyan jutnak el a helyszínre. Hagyd, hogy a gyermek becsatlakozzon a jelenetbe, vagy egyszerűen csak megfigyelőként vegyen részt.
- A bábok segítségével játssz el egy kihívást jelentő jeleneteket, és bátorítsd a gyermeket, hogy segítsen megoldani azt. Például elképzelhető, hogy a rendőr és az orvos egyaránt kölcsön akarja venni az építőmunkás kalapácsát, vagy talán a tűzoltónak segítségre van szüksége, de bizonytalan abban, hogyan kérjen barátjától segítséget.
Bátorítsd a gyermeket, hogy találjon ki egy saját történetet és adja elő azt a bábok segtítségével.

Kolibri Játék Webáruház, Kis és Nagykereskedés ahol minden játék egy helyen van. Nálunk biztosan megtalálja gyermeke kedvencét! Válogasson több ezer játék között. Játékok széles választéka az egész család számára. Népszerű játékok és világmárkák minden korosztály számára ! Rendelje meg, mi kiszállítjuk, akár másnapra rendelését. Kerülje el a felesleges sorban állást és idegeskedést, rendelje meg egy kattintással kényelmesen otthonából , és mi kiszállítjuk Önnek a kiszemelt játékokat. Közel 30 éves szakmai tapasztalat, gyors és kedves kiszolgálás. Célunk, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk. Játék webáruház: több ezer gyerekjátékkal. Online játékbolt gyors és akár ingyenes szállítással, 14 napos cserejoggal. Játék Webáruházunk széles kínálatát találja meg oldalunkon népszerű világmárkákból, többek között, Mattel, Hasbro, Fisher-Price, Lego, Play-Doh, Transformers, Társasjátékok, Nerf, Revell, Simba, My little Pony, Pet shop, Ben 10, Gyermek Járművek, és még sok más márka egy helyen! Böngéssz több ezer játék között, és találd meg kedvenc játékaidat!  Gyermek játékok óriási választékban! A jatek-webaruhaz.hu Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak. Az elemmel működő játékok rendszerint csak a játék kipróbálásához szükséges elemeket tartalmazzák. A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd. Minden jog fenntartva.© Copyright Kolibri Játék Webáruház

X