ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Schleich Figurák

Szerezd be a Schleich kézzel festett figurákat, és merülj el a világukban! A fantasztikus minőségű, részletgazdag figurák életre kelnek, és lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy elképzeljék és újraalkossák a kedvenc jeleneteiket és történeteiket. Fedezd fel a különféle kategóriákat, mint a vadállatok, farm állatok, dinoszauruszok és történelmi figurák, és lépj be egy új világba, amely izgalmas és tanulságos kalandokat ígér.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Schleich :

A Schleich kézzel festett figurái a magas minőség és részletgazdagság jelképei. A játékok világában ezek a figurák garantáltan kiváltják a gyermeki képzeletet és a játék örömét. A vállalat termékei a vadállatoktól, a lovagokon át, egészen a modern állatfigurákig, történelmi időszakok figuráiig terjednek. Az egyedi kidolgozás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy ezek a figurák évekig tartó játékra képesek legyenek.

A Schleich figuráinak megalkotása során a gyártó fontosnak tartja a környezetvédelmet is. Ezért a Schleich anyagai ellenőrzött és biztonságosak, így a játék során semmilyen veszélyt nem jelentenek a gyerekek számára. A vállalat a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét azzal is bizonyítja, hogy csak fenntartható erdőkből származó faanyagot használnak a termékeik gyártásához.

A Schleich figurái igazi gyűjtői darabok, amelyek elragadóak és részletesek. A termékek kidolgozottsága és részletgazdagsága azt jelenti, hogy azok a gyerekek, akik szeretik az állatokat és a különböző történelmi korszakokat, a Schleich figuráival valósághű és izgalmas kalandokat élhetnek át. A Schleich figurái a fantázia és a valóság találkozása, amelyek lehetővé teszik a játék szabadságát, és segítenek az általános ismeretek bővítésében is.

A Schleich figurák nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is vonzóak lehetnek. Ezek a figurák gyűjtői darabok, amelyek lehetővé teszik a fiatalabb és idősebb korosztály számára, hogy saját egyedi gyűjteményt alakítsanak ki. A Schleich figurák igazi szépsége az, hogy azok nem csak a gyerekek fantáziavilágában jelennek meg, hanem segítenek a felnőtteknek is elmerülni egy általuk kedvelt időszakban, vagy egyszerűen csak a természet szépségeiben.

A Schleich figurái nem csak játékok, hanem tanulási eszközök is. A gyerekek számára lehetőséget nyújtanak az állatvilág megismerésére, a történelem és kultúra megértésére

Az 1935-ben alapított Schleich német cég, figuráik kialakításakor a természethű megformázást tartják szem előtt, minden darabot nagy gondossággal, kézzel festenek meg. A játékpiacon először mesefigurákkal, emberfigurákkal tűntek fel, majd később állatfigurák is szerepeltek a kínálatban, melyet azóta folyamatosan bővítenek.Az Schleich állatok készítését hosszú és alapos tervezési munka előzi meg. Az adott állatvilág szaktekintélyei tudósok, múzeumok szakemberei hagyják jóvá, alakítják az állatokat, hogy utána végső, teljesen élethű alakjukat elnyerve kerüljenek gyártásba. Maguk a Schleich figurák gumi műanyag ötvözetek, ennek köszönhetően a Schleich termékek nem törnek és még a kiálló részecskék sem okozhatnak balesetet a kisebb gyermekekben sem. Minden Schleich termék kézzel, egészségre ártalmatlan festékkel van festve így akár kisbabáknak is tökéletes szerethető, kedves játék lehet. 

A Schleich figurák magas minőségű, kézzel festett játékok, amelyek több mint 80 éve nyújtanak élményt a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A részletes kidolgozás és a valósághű megjelenés teszi ezeket a figurákat igazán különlegessé. A Schleich által kínált széles választékban megtalálhatók az állatfiguráktól kezdve, a fantázia lényekig mindenféle termék. Ezek a figurák nemcsak szórakoztatóak, de oktatási célokra is használhatók, segítve a gyerekek kreativitását, fantáziáját és tudását. A Schleich figurák minőségi ajándékok, melyek akár hosszú évekre is kitartanak és emlékezetessé teszik az élményeket.

A Schleich kisállat figurák egyedi megjelenésükkel és magas minőségükkel hódítják meg a gyermekek és felnőttek szívét. A Schleich több mint 80 éve szállít minőségi figurákat, amelyek részletes kidolgozása és élethű megjelenése elvarázsolja a vásárlókat. Az állatfigurák mellett fantasztikus lényeket is megtalálunk a Schleich termékválasztékában, így mindenki megtalálja a számára megfelelő figurát. A Schleich figurák szórakoztatva tanítanak, fejlesztik a kreativitást, a fantáziát és a tudást. A Schleich kisállat figurák remek ajándékok, melyek hosszú évekre szóló emlékeket hagynak maguk után.

A Schleich figurák kiváló minőségű és kézzel festett játékok, amelyeket a gyermekek és felnőttek egyaránt élvezhetnek. A részletes kidolgozás és az élethű megjelenés teszi ezeket a figurákat igazán különlegessé. A Schleich által kínált termékválasztékban megtalálhatók az állatfiguráktól kezdve, a fantázia lényekig mindenféle termék. Ezek a figurák nemcsak szórakoztatóak, de oktatási célokra is használhatók, segítve a gyerekek kreativitását, fantáziáját és tudását. A Schleich figurák minőségi ajándékok, melyek hosszú időn keresztül szolgálnak emlékeztetőként az élményekre.

A Schleich figurák valósághű, kézzel festett modelljei a német cég egyik legsikeresebb termékei. A figurák minősége és részletessége lenyűgöző, és lehetővé teszi a játékosok és gyűjtők számára, hogy valódi életképet teremtsenek. Az állatfigurák élethűsége kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megismerjük és megértsük a körülöttünk lévő állatokat. A Schleich kínálata széles választékot kínál állatokból, történelmi figurákból és fantasy karakterekből. A szobrok minősége, tartóssága és szépsége ideális ajándék lehet minden korosztály számára. A Schleich figurák nem csak játékosoknak és gyűjtőknek, hanem pedagógusoknak is kiváló segítséget nyújtanak az oktatásban és a tanulásban.

X