ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

LEGO Játékok

Fedezd fel a lenyűgöző LEGO készletek széles választékát webshopunkban, ahol minden korosztály megtalálja a tökéletes LEGO terméket. LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Technic és még sok más!
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Lego - Az építőkockák világa

Fedezze fel a LEGO világát webshopunkban, ahol széles választékban kínáljuk a legnépszerűbb LEGO termékeket, mint a LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Ninjago, LEGO City, LEGO Harry Potter, LEGO Minecraft és még sok más. A webshopunkban található kategóriák segítségével könnyen megtalálhatja a legújabb és legkedveltebb LEGO készleteket és kiegészítőket.

A LEGO termékek kategóriái között az alábbiak találhatók:

 1. LEGO Star Wars: Az ikonikus Star Wars filmek ihlette LEGO készletekkel fedezheti fel a messzi-messzi galaxis izgalmas világát. Építse meg saját Millennium Falconját, vagy csatlakozzon a birodalmi csapatokhoz és hódítsa meg a galaxist.

 2. LEGO Friends: A LEGO Friends készletekben megtalálhatók a Heartlake City színes karakterei és helyszínei. Építse meg saját városát, és élvezze a barátság erejét ebben a vidám, interaktív világban.

 3. LEGO Ninjago: A LEGO Ninjago készletekben a fiatal nindzsák harcolnak a gonosz Garmadon és serege ellen. Építse meg saját Spinjitzu tornyait, és vegyen részt az epikus csatákban.

 4. LEGO City: A LEGO City készletekkel saját városát építheti meg, ahol minden lehetséges. Építse meg a rendőrkapitányságot, a tűzoltóállomást, a vonatállomást és még sok más izgalmas épületet.

 5. LEGO Harry Potter: A varázslatos világba kalauzolja Önt a LEGO Harry Potter készletekkel, ahol megtalálhatja a legendás Roxfortot, az Abszol úr árnyékkertjét, és még sok más izgalmas helyszínt.

 6. LEGO Minecraft: A népszerű videójáték ihlette LEGO készletekkel megtalálhatja a Minecraft világának összes kedvelt karakterét és helyszínét. Építse meg saját birodalmát és fejlessze képességeit ebben a kreatív univerzumban.

 7. LEGO DUPLO: A kisebb gyerekek számára kifejlesztett LEGO DUPLO készletekkel könnyen megtanulhatják az építés alapjait. A színes, nagyméretű elemek segítségével könnyedén építhetnek állatokat, épületeket és járműveket.

 8. LEGO Technic: A LEGO Technic készletekkel valósághű modelleket építhet, például autókat, helikoptereket és teherautókat. A motorizált elemek és a fejlett építési technikák révén ezek a készletek kiválóan alkalmasak a komplex gépek megértésére és az építési készségek fejlesztésére.

 9. LEGO Jurassic World: A LEGO Jurassic World készletekkel a dinoszauruszok világába utazhat, és felfedezheti a híres filmek lenyűgöző helyszíneit és lényeit. Építse meg saját dinoszaurusz parkját, és vigyázzon, nehogy a ragadozók elszabaduljanak!

 10. LEGO Super Mario: A LEGO Super Mario készletekben a világhírű videójáték ikonikus karakterei és helyszínei elevenednek meg. Építse meg saját Mario pályáit, és gyűjtse össze a minél több érmét a szórakoztató, interaktív játékban.

 11. LEGO Classic: A LEGO Classic készletek az építési alapokra összpontosítanak, és lehetővé teszik a kreatív, szabad formátumú építést. A színes elemek és az egyszerű összeállítású készletek tökéletesek minden korosztály számára.

 12. LEGO DOTS: A LEGO DOTS készletekkel egyedi ékszereket, kiegészítőket és díszeket hozhat létre. A színes és formabontó elemek segítségével önkifejezésre és kreativitásra ösztönöznek.

 13. LEGO Speed Champions: A LEGO Speed Champions készletekben a világ legismertebb autógyártóinak modelljeit építheti meg. Építse meg saját Porsche, Ferrari, Lamborghini vagy McLaren autóját, és versenyezzen a bajnoki címért.

 14. Rebrickable: A Rebrickable egy online platform, ahol LEGO rajongók találkozhatnak, és megoszthatják egymással saját terveiket és ötleteiket. Böngésszen több ezer ötlet között, és inspirálódjon a közösség kreativitásától.

 15. LEGO Architecture: A LEGO Architecture készletekkel a világ legikonikusabb épületeit építheti meg. Építse meg a Szabadság-szobrot, a Louvre-t vagy a Sydney Operaházat, és díszítse otthonát ezekkel a lenyűgöző modellekkel.

 16. LEGO Creator Expert: A LEGO Creator Expert készletek haladó építők számára készültek, és részletes, valósághű modelleket kínálnak. Építse meg a legendás Volkswagen Bogarat, a klasszikus Ford Mustangot, vagy akár a híres Taj Mahal-t.

 17. LEGO Education: A LEGO Education készletek oktatási célra készültek, és segítenek a gyermekeknek a tudományos, műszaki, mérnöki és matematikai készségek fejlesztésében. Az interaktív és szórakoztató készletek révén a tanulás könnyedén beépülhet a mindennapi játékba.

 18. LEGO Disney: A LEGO Disney készletekkel a varázslatos Disney világát hozhatja otthonába. Építse meg a klasszikus Disney karaktereket, mint például Mickey egeret, vagy a híres Jégvarázs jeleneteit.

 19. Titanic LEGO: A Titanic LEGO készlettel a történelem egyik legnagyobb hajóját hozhatja létre. A részletes modell tökéletes a történelem és a hajózási rajongók számára.

 20. LEGO Super Heroes: A LEGO Super Heroes készletekben a Marvel és DC univerzumának szuperhősei és gonosztevői találhatók. Építse meg a Pókembert, Vasembert, Batmant és többi kedvenc szuperhősét, és éljen át izgalmas kalandokat velük.

 21. LEGO Art: A LEGO Art készletekkel műalkotásokat hozhat létre LEGO elemekből. Építse meg saját Van Gogh festményét vagy egy ikonikus filmplakátot, és díszítse otthonát ezekkel a különleges alkotásokkal.

 22. A webshopunkban folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk a LEGO rajongókat. Fedez

 23. LEGO Hidden Side: A LEGO Hidden Side készletek egy új, interaktív élményt nyújtanak, ahol a digitális és a valós világ találkozik. Építse meg a szellemvadász jeleneteket, és használja a mobilalkalmazást a szellemek megtalálásához és befogásához.

 24. LEGO VIDIYO: A LEGO VIDIYO készletekkel saját zenés videókat hozhat létre LEGO elemekből. Válassza ki kedvenc dalait, építse meg a színpadot, és alkossa meg a videókat a VIDIYO mobilalkalmazás segítségével.

 25. LEGO Digital Designer: A LEGO Digital Designer egy ingyenes szoftver, amely lehetővé teszi a LEGO készletek virtuális tervezését és építését. Tervezze meg saját LEGO kreációit, és ossza meg azokat a közösséggel.

 26. IKEA LEGO: Az IKEA LEGO készletek a két márka együttműködéséből születtek, és praktikus tároló- és játékmegoldásokat kínálnak. Építse meg saját LEGO asztalát, és rendezze át a LEGO elemeket az IKEA tároló dobozaiban. A webshopunkban folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk a LEGO rajongókat. Fedezze fel a LEGO világát, és válogasson a hatalmas termékkínálatból, amely minden korosztály számára kínál szórakozást és tanulási lehetőséget. A LEGO készletek lehetővé teszik a kreativitás, a problémamegoldás és a kézügyesség fejlesztését, miközben órákon át tartó szórakozást nyújtanak.

 27. LEGO Technic Lamborghini: A LEGO Technic Lamborghini készlettel a luxusautók világát fedezheti fel. Építse meg a lenyűgöző Lamborghini modellt, és állítsa ki otthonában vagy irodájában.

 28. LEGO Porsche 911: A LEGO Porsche 911 készlettel a legendás autó klasszikus vonalait hozhatja létre. Élvezze az autóépítés minden részletét, és gyűjtsön össze további LEGO Speed Champions modelleket.

 29. LEGO Among Us: A LEGO Among Us készletekben a népszerű online játék karaktereit és jeleneteit találja meg. Építse meg a játék helyszíneit, és éljen át izgalmas kalandokat a LEGO Among Us figurákkal.

 30. LEGO Ghostbusters: A LEGO Ghostbusters készletekben a híres szellemvadászok és az ikonikus Ecto-1 jármű található. Építse meg a lenyűgöző modelleket, és szórakoztató játékot biztosít a szellemekkel való harc.

 31. LEGO BrickHeadz: A LEGO BrickHeadz készletekben a világ legismertebb karaktereit építheti meg egyedi és stílusos formában. Gyűjtsön össze több tucat karaktert a filmek, rajzfilmek és játékok világából.

 32. LEGO Pokémon: A LEGO Pokémon készletekben a kedvelt Pokémon karaktereket és helyszíneket építheti meg. Élvezze a Pokémon világának izgalmát, és gyűjtsön össze minél több LEGO Pokémon figurát.

 A webshopunkban számos egyéb LEGO kategóriát és terméket talál, amelyek között biztosan megtalálja a tökéletes készletet magának vagy szeretteinek. Az állandó akciók és kedvezmények révén a LEGO készletek még vonzóbbá válnak. Böngésszen a kategóriák között, és fedezze fel a LEGO világát webshopunkban.

 

X