ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:+36 (70) 64-96-396 +36 (70) 93-33-708

Társasjáték

Társasjáték Mennyország kínálja a legnépszerűbb felnőtt és gyermek társasjátékokat a legjobb áron! Fedezd fel a legújabb és legizgalmasabb játékokat, és élvezd a közös játék örömét.
SZŰRÉS INDÍTÁSAKeresés

Társasjátékok:

A társasjátékok olyan szórakoztató és izgalmas időtöltést jelentenek, amelyekkel minden korosztály számára lehetőség nyílik az együtt töltött minőségi időre és az agyi kapacitás fejlesztésére. A kategóriánkban számos, a legjobb felnőtt társasjátékokat tartalmazó lista szerepel 2019-es és 2020-as évjáratból, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.

A bumm szívtál játék, képérzék ár és Harry Potter Igaz vagy Hamis társasjátékok  segítségével könnyedén összehasonlíthatók, hogy a legjobb ajánlatokat találhassa meg. A Hedbanz családi társasjáték, Monopoly Super teljeskörű bankolás és Zanzoon Igaz vagy Hamis Junior játékok tökéletes választás minden korosztály számára, aki szeretné otthonában a közös játékélményt megélni.

A Stratego Kalózok társasjáték és Hatalmas Szörnyek Piatnik izgalmas kihívást jelentenek mindenki számára, akik szeretik a stratégiai játékokat. A Harry Potter Igaz Hamis, Club 2 logikai társasjáték Piatnik és Undi Guszt társasjáték  segítségével a legjobb áron juthat hozzá a kedvenc játékaihoz.

A társasjátékok magyarul mindenki számára elérhetőek, így a legnépszerűbb játékok közül válogathat. Az Ország Város elektronikus társasjáték, Tiny Towns társasjáték ár és Szerelmes Levél társasjáték ár ajánlatokat kínál a legjobb árakon.

A Noris Pókháló társasjáték, Klank társasjáték ár és Blue Banana társas remek kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára. A Kartográfusok társasjátékkal  még könnyebb megtalálni a legjobb árakat és ajánlatokat. A Zanzoon Memo Mester és Kutyavilág társasjáték akció keretében kapható, így még jobb áron juthat hozzá kedvenc játékaihoz.

A Hunok társasjáték ár, Firkaland eladó és Dobble Harry Potter ár lehetővé teszi, hogy megtalálja a legjobb áron kapható játékokat. A Harry Potter Igaz vagy Hamis társasjáték, Dino Park társas és Harry Potter társasjáték Egy Tanév kiadások minden rajongó számára elengedhetetlenek.

A Positivity társasjáték eladó kiváló választás a pozitív gondolkodás fejlesztésére, míg a 2021 társasjáték lista bemutatja az év legújabb és legnépszerűbb játékait. Az 18 Activity kártyák, Gazdálkodj Okosan a Farmon játékszabály és legjobb családi társasjátékok 2020-as listája segít megtalálni a legmegfelelőbb játékokat az egész család számára.

A legjobb társasjátékok 2020-as és top 10 társasjáték 2020-as listája rengeteg lehetőséget kínál a szórakoztató időtöltésre. A Jumanji társasjáték fadobozban, Small World of Warcraft magyar kiadás és felnőtt Activity eladó ajánlatok széles választékot nyújtanak a különböző korosztályok számára.

A társasjáték karácsonyra kiváló ajándék lehet minden játékos számára. A Nagy Nyomás Alatt társasjáték, Karácsonyfa társas, Kulcsvesztő társasjáték és Minecraft társasjáték Ravensburger a tökéletes ajándékötletek lehetnek az ünnepi időszakra.

A Zombie Kidz Evolúció társasjáték ár, legjobb felnőtt társasjáték 2018 és Békaharcos társasjáték lehetővé teszi, hogy felfedezze a korábbi évek legjobb társasjátékait is. A 2021 társasjáték megjelenés, Monopoly Fortnite társasjáték és Azul Királyi Pavilon segítségével az év legújabb játékait is megtalálhatja.

A Rossz Kutya társas , 2019 év társasjátéka és Zingo a Bingo a legjobb ajánlatokat kínálják a kedvelt játékokra. Az 5mp 3 válasz társasjáték, Kutya Világ társas és Igaz Hamis Junior társasjáték remek választások minden korosztály számára.

A Double Ditto társas, Harry Potter Dobble ár és Hunok társas játékok tökéletes kikapcsolódást kínálnak a társasjáték szerelmeseinek. A Monopoly teljes körű bankolással családi társasjáték, Makkant Mókusok társasjáték és Hadara társasjáték ár lehetővé teszi, hogy a legjobb ajánlatokat találja meg a népszerű játékokra. Az Unlock 3 társasjáték, Dobd a Témát társasjáték és Gémklub 2021 ajánlatokkal bővíti a rendelkezésre álló választékot.

A Qwixx kockajáték, Pozitivity társasjáték árukereső és Érezz Rá játék garantált szórakozást kínálnak a család minden tagja számára. A Carcassonne Kereskedők és Építészek, Szabadulószoba társasjáték árgép és 7 Csoda Párbaj kiegészítő Agora izgalmas és érdekes játékokat kínálnak a stratégia és logika szerelmeseinek.

A Catan Csillaghajósok ár, 7 Csoda árukereső és Undi Guszt olcsón lehetővé teszi, hogy a legjobb áron juthasson hozzá a legnépszerűbb társasjátékokhoz. A Hanabi társasjáték ár, Hátsó Gondolatok felnőtt társasjáték és Activity Óvodásoknak árgép széles választékot kínál minden korosztály számára.

A Klask társasjáték ár, Photosynthesis társasjáték ár és Fröccs Hajnóczy egyedi és izgalmas játékokat kínálnak a társasjáték-rajongók számára. A Disney Monopoly társasjáték, Ghost Castle Szellemkastély társasjáték és Képerzek társas a család minden tagjának szórakoztató időtöltést nyújtanak.

A Catan Inka Birodalom ár, A Mars Terraformálása promókártya szett és Monopoly magyar nyelvű játékok segítenek új társasjátékokkal bővíteni gyűjteményét. A társas kell, Ghost Castle társasjáték ár és Riverdale társasjáték az összes kedvelt tévésorozat és film alapján készült társasjátékokat kínálják.

A The Crew társasjáték magyarul, Monopoly új kiadás és Igen és társasjáték ár széles körű választékot biztosítanak a különböző korosztályok és érdeklődési körök számára. A Pokemon Monopoly magyar, Asmodee 7 Csoda Párbaj társasjáték és Takenoko társasjáték ár lehetővé teszi, hogy a legnépszerűbb játékokat a legjobb áron szerezze meg.

Tomy Szundi Nagyi, Ice Cool társasjáték ár és Leo kooperatív társasjáték olyan játékokat kínálnak, amelyekben a csapatmunka és a kooperáció kerül előtérbe, erősítve a közösségi szellemet.

A Pictionary Air társasjáték árgép, Igaz vagy Hamis társasjáték akció és Hatalmi Játszma Mars Terraformálása a legjobb ár-érték arányú játékokat kínálják, amelyek között megtalálhatóak logikai, stratégiai és társas játékok is.

Az új társasjátékok folyamatosan bővítik a választékot, és a fenti lista csupán egy részét mutatja a rendelkezésre álló játékoknak. Folyamatosan érdemes figyelni az akciókat, árkedvezményeket és új megjelenéseket, hogy a legjobb társasjátékokkal gazdagíthassa gyűjteményét és szórakoztató időtöltést biztosítson családjának és barátainak.

Összefoglalva, a társasjátékok választéka számos izgalmas és érdekes lehetőséget kínál a különböző korosztályok és érdeklődési körök számára. Az említett játékok többsége kiváló minőségű és szórakoztató, így biztos lehet benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő társasjátékot. Ne feledje, hogy a társasjátékok kiváló lehetőséget kínálnak az együtt töltött minőségi időre és a közösségi élményekre, amelyek örök emlékek maradnak.

X